Szia Izabella, és köszönöm érdeklődését. Azt kell használni Google Translate írni ezt a választ, mert a magyar nyelvismeret nagyon primitív. Remélem, hogy a fordítási szolgáltatást nem teszi ezt a választ hangzik túl abszurd.
Te és én dolgozunk a probléma ellentétes irányba. Ön származik utóbbi időben, és jövök az elmúlt események előtt, amelyek az Ön által beszélt: már Fürst ősei, hogy én vizsgáltam a 1800, majd jelentkezett az időben, hogy megtalálják a leszármazottai, köztük Julie Fürst.
Az első kérdés, amit meg kell kérni a következő: Biztos benne, hogy az adott Julie Fürst nem a megfelelő személy? A kutatás, volt több személy neve Julie és Julia, mert volt egy őse a korai 1800, aki ezt a nevet, és utódai gyakran nevet a gyermekek után szeretett ősei. Honnan tudod, hogy ez a Julie Furst, aki Bécsben született 1890-ben a Julie, aki feleségül vette Vései János? Megtalálta a házassági anyakönyvi kivonat másolata, vagy a házasság rekord? Ha igen, akkor lennék nagyon érdekelt, mert (mint te) Én is próbál tanulni, mi történt ezzel a Julie.
A következő kérdésem: Ha nincs házasság rekord, van egy év a házasság? Mikor az események történnek, amelyek akkor írja le a vizsgálat? Milyen város?
David