Tehnilised nõuanded

Started by Private User on Wednesday, December 16, 2009

Participants:

Profiles Mentioned:

Showing 391-420 of 1336 posts
1/21/2011 at 1:15 AM

Jaak Tulp Sinu omadega sarnased ettepanekud on juba päevakorras sarnases ingliskeelses arutelus.

Arne Pajula - kas see keelab kõik luubid (pole vaja) või just sell 69 Mari omad (väga vaja)? Kas see valik kajastub ka nn mestimiskeskuse kokkulangevuste tabelis?

Private User
1/21/2011 at 7:10 AM

Kas keegi teab kuhu pildid kaovad, mul on päris paljude piltide asemele tekkinud punased ristid? :(

Photo_silhouette_m_thumb2
1/21/2011 at 7:36 AM

Post deleted by Valdo Ader on Jan 25, 2011 at 7:22 AM

1/21/2011 at 12:00 PM

See on probleem mis on teada - asjaga tegeletakse. Fotod pole kadunud. Neid lihtsalt ei näidata.
On teada et kindla punktitiheduse ja värvide arvuga pilte ei näidata, samuti ei näidata pilte kus nimes mitte-inglise tähti...

1/21/2011 at 1:38 PM

Loeb siit see kes fotode pärast muretseb:
http://www.geni.com/discussions/89069?msg=668936

Photo_silhouette_f_thumb2
Private User
1/22/2011 at 4:25 AM

Olin ka väga mures piltide kadumise pärast. Lisasin juba üle kümne kadunud pildi tagasi ja muidugi need,mis ennegi olid. Ei tea,kas varsti on nad jällegi maha võetud. Hea seegi, et tean nüüd tegelikku põhjust

1/22/2011 at 8:46 AM

Ega ole lihtne teha muudatusi ja parandusi töötavasse süsteemi nii, et midagi ei lakka töötamast. Eks ta ole! Küsimus oleks - kas neid parandusi-täiendusi on ikka kõiki vaja teha. Äkki siis on?

Private User
1/22/2011 at 8:59 AM

Mina olen oma pildid Photshop elements 4.0 vähendanud nii, et need ei ületa 150kB. Mull pole ükski pilt siiani kadunud. Neid on üleval umbes 280 pilti meie sugupuus

1/24/2011 at 12:40 AM

Private User - Geni probleemiks pole kunagi olnud faili füüsiline suurus (kB, MB).

Olev Ait - püüti parandada ühte viga (et fotosid mille nimes, kirjelduses, seotud isikute nimedes jms kontekstis oli mitte-inglise tähti (sh ka š, ž, õ, ä, ö, ü) ei kuvatud kas siis puuvaates või ka tekstivaates) ja selle vea parandamise algoritm/programm oli vigane ning tema poolt ülevaadatud lingid fotodele on nüüd vigased (fotod on alles kuid neile ei viidata õigesti).
Mõlema probleemiga tegeletakse. Osa on vist juba ka korda saadud.

Private User
1/24/2011 at 1:14 AM

Post deleted by Private User on Jan 24, 2011 at 3:32 AM

1/24/2011 at 2:09 AM

Private User
Las olla et polnud täpitähti. See teine programm muutis lihtsalt osa linke vigaseks. Pole hetkel teada mis alusel ta seda tegi (otsima pidi ta ju slaavi, araabia, heebrea jne nimesid ja nendega seostuvaid probleeme).

Parem oleks kui te poleks seda vigast pildilinki puutunud!
Nüüd Geni seda ise parandada ei saa. Peate selle pildi ise uuesti üles laadima.

Private User
1/24/2011 at 2:13 AM

Post deleted by Private User on Jan 24, 2011 at 3:30 AM

1/24/2011 at 12:14 PM

Värske info Geni Team-ilt:
"The script has over 200,000 photos to rename and re-upload to photos.geni.com -- that's probably going to take about 10 days."

Lauri

3/17/2011 at 10:23 AM

Olen hädas kuupäevade sisestamisega. eilseni pole probleeme olnud.

Värske näide isikukirjetel kuupäevade sisestamisega: 27. august 1868, (08.27.1868), aga GENi salvestab selle asemel 12. august 1868.
Mida tuleks teha ?

Photo_silhouette_m_thumb2
Private User
3/17/2011 at 11:12 AM

Enne ei ole jah seda jama olnud.

Kui puuvaates isikute lisamise toimib kuupäeva sisestamisel vana viisi mitme välja süsteem (eraldi kuupäev, kuu ja aasta), siis muutmisel on juba ühe väljaga.

http://www.geni.com/account_settings/localization kui muuta kuupäeva formaati, siis tegelikult midagi ei tundu juhtuvat. Kui algselt on KK PP AAAA ja muuta PP KK AAAA, siis kui isiku andmeid muuta, siis kuupäevad on ikka kujul KK PP AAAA.
Kellele seda jama vaja on? Enne toimis kõik hästi.

Paar päeva puuvaates isiku lisamisega klaviatuur ei toiminud 100%, mõnda märki ei saanud sisestada. Isiku andmete muutmisel probleeme polnud.

3/17/2011 at 11:25 AM

praegu muutmisel ei juhtu nagu midagi.... tundub et genilased üritavad eile õhtast peale miskit uut kuupäeva lisamise (muutmise) moodust evitada... siiamaani tulutult... :)))))))))))))))

Private User
3/17/2011 at 12:21 PM

Siin võiks ka nii olla, nagu Genopro-s, tuneeb ära kõik alljäegnevad ja muudab kujule. dd.mm.yyyy

2-3-1855
3.5.1866
5.08.1955
2/2/1877
05. august 1955
reede, 5. august 1955
1955-08-05
August 5, 1955

See menüüst valimine on ikka kohutavalt tüütu...

3/17/2011 at 2:07 PM

Tere

Nad jah midagi toimetavad veel - ajavööndid veel eile tööle ei hakanud...
Mul muide see muudatus: PP KK AAAA küll toimib.
Aga nn ISO vorming AAAA KK PP ei toimi üldse.

Andke neile veel pisut aega.

Jaksu

3/17/2011 at 2:28 PM

Ma pole päris kindel, kas Te aru saite ja kas ma isegi aru sain.
Tegelikult on probleem selles, et kui päeval pakkus arvuti mulle minu sisestatud kuupäeva 27. asemel 12.
Ja nüüd ei saa ma üldse midagi kuupäevadega seotut sisestada. Ta teatab, et muudatused on salvestatud, aga kui vaatan, siis pole seal midagi.
Ka ei näe uudisvoogu uuenemas. Viimane uudis avalehel on kell 12. 38.
Ma olen tõsiselt mures, et mu arvutis on viirus sees. On veel mõningaid märke...
Kas teistel on sama jama ?

3/17/2011 at 2:42 PM

Tõenäoselt on nad selle uue ja ülesmukitud välimuse ning lokaliseerimise ümberkorraldamisega seoses suutnud mõnes kohas mõned kalad ujuma lasta.
Kuupäevade väljadel olen ise varem täheldanud, et kui sirvija väljade täitmiseks on sisse lülitatud "tark mees taskus" ehk prediction, võib saavutada väga ootamatuid tulemusi. Äkki see on see "viirus".

3/17/2011 at 3:26 PM

"Unable to update dates on profiles
Amanda
posted this on Mar-17 11:55

Users are currently unable to update and save dates on profiles.

Also, some users who have tried to enter dates for BC, will see it flagged as an invalid date.

This is a known issue and we are working on a fix. We hope to have this released soon. We apologize for the inconvenience."

ootame......

3/17/2011 at 3:27 PM

No nüüd jälle õnnestub sisestada, kuigi see käiks nagu hooti.
Kus asub see kurikuulus prediction ?

3/17/2011 at 3:31 PM

Aitäh, Iida. Üks mure vähem kohe.

3/17/2011 at 4:07 PM

Maarja Aavik õigem oleks seda nimetada olnud Auto Complete või vormi automaatseks täitmiseks, rahmisin veidi. Leidub igal sirvijal ise kohast
CHROME
chrome://settings/personal
Vormi automaatne täitmine
MS-IE
Tools-Internet Options-Content ja sealt Auto Complete alt Settings nupp

3/19/2011 at 2:48 PM

Don't enter any date now! They can be saved in wrong way!
Ära sisesta praegu ühtegi kuupäeva! Nad võidakse salvestada valesti!

Praegu on olukord selline et kui mõne kuupäeva andmetes ära muudate peate muutma (õigesti üle kirjutama) kõik teised ka.
Just praegu muutis Geni mul ühe surnultsündinu kolmekuuseks kuna varem sisestatud sünnikuupäeva 12/8/1837 peeti 12. augustiks (mis on õige) aga minu poolt lisatud surmakuupäeva 12/8/1837 juba 8. detsembriks.

Alternatiiv on praegu sisestada kõikjal 12 Aug 1837 -
et siis Jan - Dec, inglise kolmetäheline kuunime lühend on hetkel ainus (kuigi dokumenteerimata aga toimib) viis sisestada kuupäevi usaldusväärselt.

Vabandan et topeltpostitus - aga oluline!

3/19/2011 at 3:19 PM

Veel üks oluline asi - kui sisestate kuupäeva siis vajutage seejärel "Enter" või klõpsake lehel väljaspool sisetusakent. Alles siis vajutage allpool Salvesta, kohe pärast sisestamist salvestades tekivadki "valetõlgendused".

3/19/2011 at 3:22 PM

läbi puu profiili kuupäeva muutmine ikkagi ei toimi, tuleb profiil avada ja siis tegutseda Lauri soovitatud viisil

3/20/2011 at 12:47 AM

Iida Tõnisson Pole vahet kummas aknas (kas puuvaate Flash aknas või isikukirjelduse tekstiaknas), mõlemal pool on sama segadus ja varemsisestatuid (kuni neid ei muudeta) võidakse "taluda" vales formaadis kuid uued peavad olema vastavalt http://www.geni.com/account_settings/localization (juhul kui numbritega) või Jan - Dec abil.

3/20/2011 at 3:51 AM

uute kuupäevade sisestamisel aktsepteeritakse küll ainult formaati KK/PP/YYYY, kuid hiljem on sisestatud andmed ikkagi nähtaval seadetes valitud kujul. st kui on valitud PP/KK/YYYY, siis on nii ka nähtaval.
AGA kui üritada täna sisestatud kuupäeva 14.08.1845, mis on nii ka nähtaval, muuta kuupäevaks 15.08.1845, siis on tulemuseks invalid date.
Lauri soovitus kontrollida ennetavalt sisestuse tulemust on asjakohane mitte ainult praegu, vaid ka üldiselt, sest väldib ka tavalisi inimlikke eksitusi.

3/20/2011 at 7:51 AM

heheh.... vahepeal pakuti jälle rippmenüüde valikut, nüüd on need jälle kadunud.... näha et töö käib....

Showing 391-420 of 1336 posts

Create a free account or login to participate in this discussion