Sletting, merging og private profiler

Started by Janita Kristin Orvik on Saturday, January 15, 2011

Participants:

Showing all 1 post
1/15/2011 at 9:33 AM

Husk å IKKE slette profiler innlagt av andre. Spør først hvis det er en grunn til å slette. Ikke la annenhver profil være public og privat. Da blir det uråd å merge. Og husk å rydde opp hvis du merger.

Showing all 1 post

Create a free account or login to participate in this discussion