Zo snel wordt een MERGEREQUEST / SAMENVOEGINGSVERZOEK afgewerkt !

Started by Fred Bergman (dutch curator) on Wednesday, June 22, 2011

Participants:

Related Projects:

Showing all 1 post
Today at 2:23 AM

Heb je een samenwerking/collaboration met de manager of met één van de collaborators van de manager van het andere profiel dan wordt het verzoek direct uitgevoerd, behalve binnen de familygroep, dan moet die ander ook tot je familiegroep behoren.
In het andere geval zijn er meerdere mogelijkheden.
1.
elke 2 uur loopt er een automatisch script/robot, die de ingediende verzoeken beoordeelt, maar alleen de verzoeken waarvan de namen geheel of bijna geheel gelijk zijn worden uitgevoerd.
2.
zodra de manager of een zijn collaborateurs het verzoek ziet kan deze het uitvoeren, maar helaas gebeurt dat niet altijd en soms heeft de manager geen interesse meer in Geni en zijn stamboom al lang verlaten; is dat zo rapporteer hem dan, dan geeft Geni zijn profielen vrij voor de liefhebber !
3.
is een der profielen opgenomen in een project, dan kan elke project collaborator deze samenvoeging uitvoeren, bij sommige projecten gebeurt dat dagelijks, bij andere duurt het langer, ook hier bestaan verlaten projecten;
4.
iedereen kan alle verzoeken zien van zijn collaborators en sommigen controleren dat dagelijks en voeren die dan uit als ze kunnen, curators kunnen ze altijd uitvoeren, behalve binnen de familygroep ;
5.
je kunt je verzoek vermelden in de discussie ATTENTION, Curators please assist http://www.geni.com/discussions/80793 dan wordt de merge meestal binnen 24 uur uitgevoerd.
6.
je kunt je mergerequests toesturen aan een bekende curator, die ze dan direct voor je uitvoert.

NORMAAL BEHOREN ALLE VERZOEKEN BINNEN 24 UUR UITGEVOERD TE WORDEN. GEBEURT DAT NIET, STUUR HET DAN AAN EEN BEKENDE CURATOR EN AAN WIE KAN DAT DAN BETER DAN ÉÉN VAN DE NEDERLANDSTALIGE CURATORS ?

Showing all 1 post

Create a free account or login to participate in this discussion