CURATOR: VERWIJDER DIT PROFIEL/DEZE PROFIELEN VOOR MIJ

Started by Private User on Monday, August 8, 2011

Participants:

Profiles Mentioned:

Related Projects:

Showing all 4 posts
11/30/2012 at 9:11 AM

Garne verwijderen ivm niet correcte merge

Judic
Judic van der Wielen

Is er binnen Geni niet standaard een mogelijkheid voor?
Alvast bedankt

Private User
11/30/2012 at 9:40 AM

NEEN, niet alleen is daar geen procedure voor, het is strict verboden en zelfs vandalisme, waarop bij herhaling, sancties kunnen volgen!
Alleen indien jezelf de enige manager/beheerder bent en deze in de familiegroep is, dan mag je het profiel verwijderen, maar dan ook nooit meer terugzetten, want bij verwijdering en terugzetten is er een kans van meer dan 50% dat er bugs mee komen en dat betekent voor betrokkenen weer een hoop extra werk.!
Een fout profiel moet met de hand worden gecorrigeerd, hetgeen altijd kan voor iemand die niet tegen de tijd opziet. Maar wie zijn gat brandt moet op de blaren zitten zegt het spreekwoord toch?
Er is wel een undo functie voor foute merges beloofd, maar die is er nog steeds niet.
Als je er zelf niet uitkomt is dit wel de juiste discussie, maar misschien niet de juiste koptekst. Met verwijderen wordt hier bedoeld een foute partner of foute ouders of foute kinderen loskoppelen, dus als je hier aangeeft waar de fouten zitten dan wordt het keurig voor je opgelost.

12/6/2012 at 1:56 PM

Please remove the second unknown spouse of Joseph Jospa Juspa Josephs and please make their four sons brothers from him and his wife. The mistake is also that they 're called 'only child'.thanks

Private User
12/6/2012 at 2:24 PM

I see no source to support a right situation, there is also a generation difference in birthyears, and no wife is known, if these all are brothers, who are their parents? there are also private profiles of which I cannot see anything!

Showing all 4 posts

Create a free account or login to participate in this discussion