tree problem

Started by Gregory Ivan Bradley on Monday, August 22, 2011

Participants:

  • Geni member
  • Private User
    Geni Pro
  • Private User
    Geni Pro
  • Private User
    Geni member
  • Private User
    Geni member
Showing all 12 posts
8/22/2011 at 11:55 PM

hi everyone,

since geni has been back on-line I have noticed that when you view the tree, many names are written vertically until you move the pointer to the box then the names pop back into the box???? does anyone else have this problem? not sure if this is related to the crash? any help would be appreciated.

best wishes

Private User
8/23/2011 at 12:12 AM

There is an error in latest version of Adobe Flash.

8/23/2011 at 12:34 AM

Thanks Bjorn! How can I fix this problem??

Private User
8/23/2011 at 1:05 AM

Except waiting for a fix from Adobe?

Downgrade or upgrade to latest flash beta, but if you are using Chrome it is more tricky since Chrome automatically change to latest official release.

Toggling the Ctrl key when you see the vertical text fixes the view temporary.

Private User
8/23/2011 at 6:34 AM

Or update to the latest Adobe Flash 11 Beta
http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer11.html

Private User
8/23/2011 at 7:22 AM

We are waiting ages! I can't add any person to the tree when it looks like...matrix.

Private User
8/23/2011 at 8:23 PM

Private UserThe Flash 11 Beta update eliminated the problem for me. Give it a shot!

8/23/2011 at 10:55 PM

Thanks everyone, will try your suggestions.

Private User
8/24/2011 at 3:51 AM

"We’ve been working with the folks at Adobe, and they intend to release a fix for this issue sometime this week. "

http://www.geni.com/blog/update-on-the-tree-display-bug-370017.html

Private User
8/26/2011 at 7:33 AM

Upgrading to Flash version 10.3.183.7 fix it for me. That's the current version that's posted on the Adobe website.

8/26/2011 at 2:28 PM

Yep, same experience here
I just upgraded to Flash 10.3.183.7 and the "matrix" view has gone. All seems normal again.

8/26/2011 at 10:33 PM

Yahooooo! It worked!! Thanks to everyone!!!

Showing all 12 posts

Create a free account or login to participate in this discussion