ПЕТЪР НИКОЛОВ КАМБАРЕВ

Is your surname КАМБАРЕВ?

Research the КАМБАРЕВ family

ПЕТЪР НИКОЛОВ КАМБАРЕВ's Geni Profile

Records for ПЕТЪР КАМБАРЕВ

81 Records

Share your family tree and photos with the people you know and love

  • Build your family tree online
  • Share photos and videos
  • Smart Matching™ technology
  • Free!

Share

ПЕТЪР НИКОЛОВ КАМБАРЕВ

Russian: ПЕТЪР НИКОЛОВ КАМБАРЕВ, ОТ ПЛОВДИВ
Also Known As: "Строителен инженер"
Birthdate: (70)
Birthplace: Пловдив, Plovdiv, Пловдивски, Plovdiv Province, Bulgaria
Immediate Family:

Son of НИКОЛА Димитров КАМБАРЕВ and БЛАГОРОДНА ПЕТРОВА КАМБАРЕВА
Husband of <private> КАМБАРЕВА (МАДЖАРИШКА)
Father of БЛАГОВЕСТ ПЕТРОВ КАМБАРЕВ and МАРИН ПЕТРОВ КАМБАРЕВ
Brother of <private> КАМБАРЕВ

Occupation: Строителен инженер
Last Updated:
view all

Immediate Family

О {profile::pre} (Русский)

Основно училище "Н.Й.Вапцаров" Пловдив. Строителен техникум Брацигово. Инженерно строителен институт София. Строително Монтажен Комбинат Пловдив 21 г. Биоинвестинженеринг Пловдив 4 г. Частен предприемач строител 19 г. Общо 44 години проектант и строител. Сега пенсионер с унизителна пенсия от разбойническата държава и достатъчно лично спечелени средства.

ТЪРСЯТ СЕ ВСИЧКИ КАМБАРЕВИ И РАЗКЛОНЕНИЯТА ПО ЖЕНСКА ЛИНИЯ НОСЕЩИ ДРУГИ ФАМИЛИИ. НЕПЪЛНИ СА КЛОНОВЕТЕ НА ВЕНАТА, ОБРЯЗАНОТО. ИМА МНОГО ЗА ДОПЪЛВАНЕ НА РОДНИНИТЕ ПО ЖЕНСКА ЛИНИЯ. ИМА МНОГО ХОРА САМО С ПО ЕДНО ИМЕ. НАЙ НЕОБХОДИМИ ЗА ПЪЛНОТАТА НА ДЪРВОТО СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА:

А. ОТ КЛОНА ПОЛКОВНИК СЕРАФИМОВО: 1. Атанас Николов Камбарев от Смолян 1935-1992 г. 2. Христо Николов Камбарев от Смолян р. 1938 г. 3. Благой Николов Камбарев от Полк.Серафимово р. 1941 г.

4. Начо Василев Камбарев от Смолян р. 1932 г.

5. Атанас Григоров Камбарев от В.Търново р. 1937 г. 6. Михал Григоров Камбарев от Смолян 1940 - 2002 г. 7. Никола Григоров Камбарев от Смолян р. 1943 г.

В. ДЪЩЕРИ НА ВЕНАТА: 1. Мария Димитрова Камбарева 2. Тодора Димитрова Камбарева 3. Калина Димитрова Камбарева 4. Еленка Димитрова Камбарева 5. Руса Димитрова Камбарева

Г. ДЪЩЕРЯ НА ОБРЯЗАНОТО: Шина Димитрова Камбарева от с. Чокманово р. около 1833 г. с дъщери Руска и Катя.

Д. ДЪЩЕРЯ НА МАНОЛ ХАРИТЕВ КАМБАР: Чона Манолева Камбарева със съпруг Кара Петър и деца Илия, Атанас и Рада.

И С Т О Р И Я на КАМБАРЕВИЯ род, извлечена от книгата “ЧОКМАНОВО МИНАЛО” където има много писмени данни за рода допълнена със спомените ми. Тя ми беше дадена от Маргарит Камбарев, който ми оказа и голяма помощ при съставянето на дървото.

Написана е от гледната точка на клона на Гого и Стана Камбареви живяли в с. Чокманово и на сина им Димитър Георгиев Камбарев продължен през сина му моят баща Никола Димитров Камбарев.

Написана е от мен Петър Николов Камбарев с много съвременни допълнения за рода, неотбелязани в книгата.

Ползвано е и родословното дърво на Камбаревият род за по стари времена съставено от Тодор Тодоров предадено ми от Димитър и Сийка Камбареви от Смолян запазено от бащата на Димитър Георги.

Открих и връзката с Камбареви от Полковник Серафимово, която досега беше неизвестна чрез Тодор Костадинов Камбарев от Смолян и описах целият клон от Аламидере по данните дадени ми от него.

Това са хората с най-голям принос за съставянето на нашето родословно дърво. В дървото съм описал засега според компютърната програма точно 659 човека. Напълно са изяснени мъжете и жените до поколение 1910 – 1920 това означава, че техните деца от поколение 1930 – 1940 знаят цялата информация за клоновете си до 2010 г и могат да съдействат за пълното изясняване на родословното ни дърво. Като анализирам оставащите неизяснени до 2010 г клонове преценявам, че може да се допишат носители на фамилията още около 90-100 човека и от пълното изясняване на разклоненията по женска линия най-малко още 400 - 500 човека.