Paula Lavigne

public profile

Is your surname Mafra Lavigne?

Research the Mafra Lavigne family

Paula Lavigne's Geni Profile

Records for Paula Mafra Lavigne

2 Records

Share your family tree and photos with the people you know and love

  • Build your family tree online
  • Share photos and videos
  • Smart Matching™ technology
  • Free!

Share

Paula Mafra Lavigne

Birthdate: (45)
Birthplace: Rio de Janeiro, Brazil
Immediate Family:

Daughter of <private> Lavigne and <private> Mafra
Wife of Caetano Veloso
Mother of <private> Lavigne Veloso and <private> Lavigne Veloso
Sister of <private> Lavigne Junior

Managed by: Carla Assenheimer (C)
Last Updated:
view all

Immediate Family

    • husband
    • <private> Lavigne Veloso
      child
    • <private> Lavigne Veloso
      child
    • <private> Mafra
      parent
    • <private> Lavigne
      parent
    • <private> Lavigne Junior
      sibling
    • stepson
    • stepdaughter

About Paula Lavigne

Paula Lavigne nasceu no Rio de Janeiro. Atriz, decidiu dedicar-se ao mundo das produções e tornou-se empresária de sucesso. Fundou a Natasha Produções. Com Caetano Veloso teve dois filhos: Zeca e Tom.

Filmografia

Como atriz 2001 - Porto dos Milagres

1995 - Explode Coração, como Soninha
1994 - Pátria Minha, como Flávia
1994 - Você Decide (um episódio)
1993 - Contos de Verão (minisséries)
1990 - Lua Cheia de Amor, como Renata
1989 - Sermões - A História de Antônio Vieira
1988 - Vale Tudo, como Daniela
1987 - Um Trem para as Estrelas
1987 - Brega & Chique, como Vânia
1986 - Anos Dourados, como Marli (minissérie)
1986 - O Cinema Falado, como a jovem mulher na cama
Como produtora 2009 - " Reis e Ratos (em fase de finalização)
2009 - " O Bem Amado (em fase de finalização)
2008 - Romance
2007 - Ó Paí, Ó
2005 - O Coronel e o Lobisomem
2005 - 2 Filhos de Francisco - A História de Zezé di Camargo & Luciano (produtora-executiva)
2005 - Meu Tio Matou um Cara
2003 - Lisbela e o Prisioneiro
2003 - Benjamim
1999 - Gêmeas (co-produtora)
1999 - Orfeu
view all

Paula Lavigne's Timeline

1969
March 31, 1969
Rio de Janeiro, Brazil
1986
1986
Age 16