Petra Spithost-Douma PRO

‹ Back to Spithost surname

Is your surname Spithost?

Research the Spithost family

Petra Spithost-Douma's Geni Profile

Records for Petra Spithost

5,353 Records

Share your family tree and photos with the people you know and love

  • Build your family tree online
  • Share photos and videos
  • Smart Matching™ technology
  • Free!

Share

Nicknames: "Spitje", "Spithost"
Location: Leeuwarden, Friesland, Netherlands
Birthdate: (46)
Birthplace: Leeuwarden, Friesland, Netherlands
Occupation: Directeur/eigenaar (VOF)
Last Updated:
view all 16

Immediate Family

About Petra Spithost (Douma)

Na het behalen van mijn VWO-diploma heb ik de PABO gedaan en ben ik 9 jaar groepsleerkracht (juf) geweest. Naast mijn werk heb ik orthopedagogiek gestudeerd, maar dat nooit helemaal afgerond (zat in de afstudeerfase). Heb als leerkracht, RT-er, IBer in het basis- en speciaal onderwijs gestaan in Hoorn, Zoetermeer en Leeuwarden.

In 1997 ben ik met Klaus een ICT-bedrijf begonnen: IT-Works. We zijn op het internet te vinden op http://www.it-works.nl. Vanaf 2010 heb ik me laten detacheren als accountmanager bij Sociale Zaken in Franeker, ben ik projectleider geweest bij Fier Fryslan in Leeuwarden (2012) en ben ik gedetacheerd geweest als MBO-docent aan het Alfa College in Groningen (2013).

Ben vaak verhuisd: (Verwekt in de Klokstraat, Leeuwarden ;-)),Noordersingel, Leeuwarden.. de andere verhuizingen zijn inmiddels op de tijdlijn te vinden. We wonen sinds juli 2012 op ons schip, de luxe motor de Harmonie, in de Museumhaven in Leeuwarden. En met veel plezier mag ik wel zeggen!

In mijn vrije tijd altijd veel gedanst: jazzgymnastiek, jazzballet, stijldansen, Rock & Roll en Internationale dans (volksdansen).