Start My Family Tree Welcome to Geni, home of the world's largest family tree.
Join Geni to explore your genealogy and family history in the World's Largest Family Tree.

Olete teretulnud kõik need kes soovivad oma lähedased seoses selle rahupaigaga ära märkida ja projekti lisada.

Projekt "Malvaste kalmistu" koondab neid, kes on aegade jooksul seal oma rahu leidnud.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Projektiga liituda on võimalik nupu "Tegevused" alt valides "Liitu projektiga" Selle peale saadetakse projekti koostööpartneritele Teie taotlus, mille rahuldamisel liitute projektiga. Isikute projekti lisamiseks ja selles osalemiseks peab isiku profiil/isikukirje olema ja püsima avalikuna. Avalikuks on profiili/isikukirjet võimalik muuta võttes profiilil/isikukirjel olles "Muuda selle isiku andmeid" (puu vaates "muuda") ja lisades linnukese "Selle isiku andmed on avalikud" ette ning salvestama valiku. Kui see võimalus puudub, ei ole Teil õigust profiili/isikukirjet avalikuks muuta ja tuleb liituda kas profiili/isikukirje haldaja pererühmaga või taotleda lisada soovitavale profiilile haldus.

Selleks, et lisada isikuid projekti on vajalik minna lisatava isiku profiilile/isikukirjele ja kasutades nuppu "Tegevused" lisada isik projekti. NB! Kui isikukirje/profiil ei ole avalikuks tehtud puudub ka menüürida, mis lubaks isikut projekti lisada. Olles liitunud projektiga ja kasutades seal nuppu "Tegevused" on võimalik kutsuda projekti ka koostööpartnereid.

Kalmistuga seotud foto projektis osalemiseks tuleb ka see projekti lisada lisaks projektis osalevale profiilile/isikukirjele endale. Vastasel korral ei ole see täieõiguslikult nähtav koos oma võimalike lisaandmetega. Fotosid on võimalik projekti lisada ka eraldi, profiilist/isikukirjest sõltumata.

Samuti on võimalik projektist lahkuda. Selleks tuleb samuti kasutada projektis olevat "Tegevused" nuppu ja sealt vajudes "Lahku projektist" menüüriba.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sticker_new_right.gif Malvaste kalmistu projektil puudub projektifoto. Kui sul on foto sellest kalmistust, mida sooviksid Genis jagada, siis on see rohkem kui teretulnud.

sticker_new_right.gif Kui Teil on pakkuda märksõnasid, mis aitaksid paremini seda rahupaika Geni otsinguga leida ja iseloomustada või sooviksite, et sama piirkonna kalmistud oleks kohe sellest projektist leitavad võib need vabalt ise lisada ja teised kalmistuprojektid selle projektiga ära siduda.