Start My Family Tree Welcome to Geni, home of the world's largest family tree.
There are already 1 user and 47 genealogy profiles with the Sundsfjord surname on Geni. Explore Sundsfjord genealogy and family history in the World's Largest Family Tree.

Sundsfjord Genealogy and Sundsfjord Family History Information

‹ Back to Surnames Index

Share

view all 50

Profiles

  • Alice Indianna Oline Sundsfjord (1938 - 2010)
    Alice ble født og vokste opp på småbruket "Sørigården" i Sundsfjord i Gildeskål. Hun var nr 2 i en søskenflokk på fire. Knut var eldst, så kom Alice, Sigvart og Margareth. Hun gikk barneskolen på Ham...
  • Alida Sofie Eriksson (1900 - d.)
  • Anfeldt Sundsfjord (deceased)
  • Anfeldt Sundsfjord (1900 - 1979)
    Anfeldt Pareli Sundsfjord ble født 24. Juli 1900. Det er notert i "margen" i kirkeboka at Anfeldt fikk godtatt å ta SUNDSFJORD til slektsnavn i 1962 Anfeldt startet som de fleste andre sitt yrkesak...

About the Sundsfjord surname

Sundsfjorden er den fjordarmen som stikker sørover ved den sydligste spissen av Sandhornøya (Kvarsnes), der Morsdalfjorden og Holmsundfjorden møtes. Det er to gårder som med sine beboere og etterkommere knyttes til slektsnavnet Sundsfjord. Alle brukere av slektsnavnet Sundsfjord har sine aner fra dette stedet.

Sundsfjord ligger i Gildeskål. Gildeskål er en kommune i Salten i Nordland. Den grenser i nord mot Bodø, i øst mot Beiarn og i sør mot Meløy. Kystriksveien passerer gjennom kommunen.

Gildeskål er en kystkommune og består av både fastland og en rekke øyer. De største øyene er Sandhornøya, Sør-Arnøy, Nord-Arnøy, Fugløya, Fleina og Femris samt øygruppa Fleinvær. Fastlandet består av en strandslette som går over til fjellområder øst i kommunen. Kommunesenteret er Inndyr.