FAMILLEMENT - wo 26 sep 2012 - Maastricht - NL

Started by Private User on Thursday, January 5, 2012

Participants:

  • Private User
    Geni member
Showing all 3 posts
Private User
1/5/2012 at 1:42 AM

24-t/m-28 sep 2012 vindt in MAASTRICHT-de Bonbonnière WORLD-congres genealogie —Intn. Congress of Genealogical & Heraldic Sciences— plaats, in 2010 was dat in Stuttgart. Alle genealogische expertise en wetenschappers van over de hele wereld komen bij elkaar. Dat is ook altijd 'n ontmoetingsplaats voor veel amateurgenealogen, uitgevers en bijvoorbeeld antiquariaten, beroepsgenealogen etc.

Flankerend hieraan organiseert het regionaal Historisch Centrum Limburg -HCL-, samen met het Limburgs Geschied- en Oudheidkundig Genootschap -LGOG-, de Nederlandse Genealogische Vereniging -NGV- en het Centraal Bureau voor Genealogie -CBG-

woensdag 26 september

het zgn. “Famillement”, een grootschalige genealogische manifestatiedag op verschillende locaties in de stad. Het gebouw van het HCL zal hierin een centrale plaats krijgen. De ambitie is om er een echt evenement voor familiegeschiedenis van te maken. Lezingen, een antiquarenbeurs, 'inloopspreekuren', een tentoonstelling en nog nader in te vullen activiteiten staan op het programma.

ZULLEN WE ER EEN BIJEENKOMST VOOR GENI-GENEALOGEN AAN TOEVOEGEN? Uitgeverij Verrroen & Uilenreef te 's-Hertogenbosch is graag uw gastvrouw ! Maar dan zoek ik wel naar vrijwillige helpers en mede-organisatoren om uitvoerende & eventuele financiele aspecten te kunnen 'managen'. Reacties welkom via de discussie-draden van het project:
http://www.geni.com/projects/World-congres-Genealogy-Heraldiek-♦-20...

groetUnu, jMu.

Private User
1/5/2012 at 1:45 AM
Private User
8/30/2012 at 9:57 PM

ZIE OOK : http://www.geni.com/discussions/94088?msg=813898

MELDT HIER UW EVENTUELE BELANGSTELLING VOOR BEZOEK AAN OF INFORMATIE ACHTERAF OVER DE PUBLIEKS-BIJEENKOMST FAMILLE-MENT OP WOENSDAG 26 NOVEMBER A.S. IN MAASTRICHT VIA PLAATSING VAN EEN URL NAAR UW GENI-PROFIEL:

* Private User

Showing all 3 posts

Create a free account or login to participate in this discussion