
אף על פי שאני רשומה ב GENI ופעילה בו אינני זוכה לאחרונה לתשובות ממנהלי האתרים ביחס לשגיאות שמצאתי באתרים של סבי וסבתי ולא לתשובות בקשר למידע שחסר לי לגבי קרובי משפחה. וזאת, אף שאחד ממנהלי האתרים בקש ממני שותפות פעולה, כך שהוא יוכל להיכנס לאתר המשפחתי שלי, ואכן כך הוא עושה, ואני אוכל להיכנס לאתרים שהוא מנהל.
אני סבורה שמי שמשלם על הזכות להשתמש ב- GENI זכאי שתהיה לו כתובת לפנות אליה במקרים מעין אלו. לא זאת בלבד, אלא שבמצב העניינים הנוכחי אי אפשר לסמוך על המידע שניתן באתר.
מצפה לתשובתכם
תמר בלומברג
תמר
מנהלי האתרים הינם משתמשים רגילים הפעילים במערכת ומעדכנים את הפרופילים שבאחריותם.
אם יש לך בעייה עם פרופיל שלדעתך שגוי, הפני את תשומת ליבו של מנהל הפרופיל לנושא.
שירות לקוחות לא יתערב בנושאים אלו כי הוא אינו מוסמך לקבוע מי משני הצדדים מחזיק במידע החלוט והנכון.
מציע שתעלי פה בעייה קונקרטית וצוות האוצרים ינסה לסייע בנושא.
בברכה
רן רבינוביץ
שם משפחתם של סבי וסבתי, יהושע השיל וזלטה היה קסטן. עולם לא היה ערמון. השם ערמון הוא שם בו בחר אחי לעצמו ולבני משפחתו. נכדתו של אחי שהכניסה אילן משפחתי ל- My Heritage סברה בטעות שזה היה שם המשפחה המקורי של המשפחה. כיוון שלא מצאתי דרך לתקן זאת בעצמי, פניתי אליה והתברר שהיום אין לה גישה לאתר. פניתי גם למנהל האתר הנוסף, רפאל טורים, ולא קבלתי תשובה. אבקש לתקן.
בתודה מראש
תמר בלומברג
מר רן רבנוביץ שלום
קרובת משפחה שלי, באטריס הל, כתבה ספר אודות קורותיהם של אביה ובני משפחתו בשואה. עותקים מהספר נמצאים ביד ושם ובבית לוחמי הגטאות. נשארו בידיה מספר עותקים והיא מעוניינת למסור אותם לספריות שמתעדות את קורות השואה. האם יש ל- GENi ספריה ועניין לקבל ספר בנושא ? אולי יש לך מידע לגבי ספריות אחרות להן אפשר להציע את הספר. מדובר כמובן במסירה ללא תשלום.
אינני יודעת אם אתה הכתובת המתאימה לשאלתי. במידה ולא אודה לך אם תפנה אותי לכתובת המתאימה.
בתודה מראש
תמר בלומברג
רחל שלום
ישנם עוד מוזיאונים העוסקים בהנצחת השואה:
בית לוחמי הגטאות
בית העדות יד לעד ניר גלים
בית חנה סנש, קיבוץ שדות ים
בית טרזין
המכון ללימודי השואה ע"ש חדוה אייבשיץ ז"ל
יד ושם ירושלים
מורשת - גבעת חביבה
יד מרדכי, קיבוץ יד מרדכי
משואה - המכון ללימודי השואה, קיבוץ תל יצחק
שם עולם – כפר הרוא"ה
בהצלחה
דרך אגב,
האם משפחתה של ביאטריס נמצאת בעץ המשפחה?