Gids-GENI-Gebruikers: INSTELLINGEN

Started by Private User on Saturday, November 3, 2012

Participants:

  • Private User
    Geni member
Private User
11/3/2012 at 1:27 AM

Gids-GENI-Gebruikers: INSTELLINGEN

Uw 'performance' op het Internet, en dus ook op dit wereldwijde platform wordt bepaald door techniek: de HARD-ware, uw eigen apparatuur, thuis op uw bureau of keukentafel, of in uw bibliotheek, waar u met uw abonnement regelmatig uw berichten scant.

Maar ook de SOFT-ware heeft invloed op hoe u internet-informatie ontvangt of hoe u die kunt moduleren naar eigen behoeften en mogelijkheden. Werkt u bijvoorbeeld nog op een pc'eetje uit het jaar NUL -zelf heb ik nog wel ooit op zo'n Sinclair zitten prutsen- of ligt er naast de wieg van uw jongste een Iphone-Five als oppas-centrale? De toepasbare software voor beide typen hard-ware apparatuur is natuurlijk in de loop van die jaren ook flink ge-evolueerd en aangepast aan onze moderne wensen van snelheid, efficiency & doelmatigheid.

Besef dat uw BROWSER veel invloed heeft op uw ervaring van internet-informatie. Sommigen zitten nu al aan versie-8-ACHT van Windows of hebben -thuis of op hun werk- de nieuwste APPLE-apparaten onder handbereik met bijbehorende moderne 'UP-dates'.

MAAR... niet iedereen investeert al z'n poen in techniek, dus ook hobby-isten met een manie voor familie-onderzoek en veel bezoek aan archief e/o bibliotheek, gaan pas thuis al die aantekeningetjes in hun GENEALOGIE-programma stoppen. En daar zijn er nogal wat van.

Hier wat vragen om straks de PARAGRAAF 'Instellingen' goed op te bouwen:

* WELKE HARD-ware gebruikt u om GENI te ontvangen ?
* WELKE SOFT-ware, c.q. BROWSER bepaalt uw ervaringen met betrekking tot GENI ?
* WELK Genealogie-PROGRAMMA op uw eigen computer gebruikt u en waarom juist die?

...Roept-U-maar!

Create a free account or login to participate in this discussion