Ieškau Adomo ir Onos Nedzveckaitės (santuoka apie 1831-1832) Lisauskų, gyvenusių Kurklių, Anykščių parapijose, palikuonių. Esu atstačiusi beveik visų jų vaikų šakas, dar yra tuščių tarpų, kuriuos taip norisi užpildyti. Taip pat tyrinėju savo protėvius Daunoravičius, Du(o)rasevičius, Beinoravičius. Turiu giminės medį myheritage.lt, čia esu naujokė. Labai laukiu ne tik Lisauskų, bet ir Daunoravičių (pradžia nuo Tado ir Petronėlės Šeibokaitės Daunoravičių (santuoka 1796-11-20, Troškūnų bažnyčioje) šakos, Durasevičių ar Dorosevičių palikuonių (Tado Durasevičiaus ir Barboros Ruščisaitės šaka, santuokos data nežinoma, spėjama, kad apie 1770 m. Šie kilmingieji Durasevičiai iš Troškūnų parapijos, Rudžionių bajorkaimio. Taip pat ieškau Kazimiero Beinoravičiaus, Martyno sūnaus, gimusio apie 1839 m. ir gyvenusio Sintautuose, Anykščių rajone, ir Elenos Stankevičiūtės santuokos, kuri galėjo būti apie 1871 m.
Jei kas atpažįstate ir savo šaką mano medyje, rašykite man asmenine žinute į e.paštą adresu ausradz@gmail.com.