Ado Liivakant

Started by Private User on Wednesday, April 28, 2010
Problem with this page?

Participants:

• Private User
    Geni member
  • Private User
    Geni member
  • Private User
    Geni member
  • Private User
    Geni member
Showing all 5 posts

Mul on "request to merge" Ado Liivakandi sünniaasta. Katrin Ojaotsa andmetel see 1787 ja Eike Riisi andmetel 5/13/1798. Oskab keegi öelda, kas tegemist üldse sama isikuga ning kui on, siis kumma aastaarvu pean valima ja salvestama?

Siin Ado surmakanne - http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA.1215.1.101:51 . Suri 44-aastaselt 1837. aastal, mille järgi pole kumbki väljapakutud sünniaasta õige.

1. link ütleb 1798. See link ütleb ka et Ado naine Mall on sündinud 1789. Aga sugupuus on kirjas 1793 Mall, arvatavasti kuna "1" Mall on märgitud 1795a loenduse ajal 2a. Seega võivad need mõlemad 1798 ja 1789 olla valed.

1837 jaanuar 44 tähendab, et oleks saanud sel aastal 45a, seega sündis 1792 või äärmisel juhul 1793.

Ei tea kust (mu õde) Katrin 1787 võttis, aga ta niisama andmeid sisse ei toksi. Pealegi 87 sobiks hästi Malli sünni aasta 89'ga. Võibolla ta oskab paremini kommenteerida.

Minu andmetel on samuti 1798. Siin on võimalik kolm varianti: kas sisestasin valesti või on keegi teine ära muutnud või ei pannud ma üldse mingit sünniaega ja keegi teine on selle sinna lisanud. Ma ise kahtlustan kolmandat varianti. See, et mina olen profiili haldur, ei tähenda, et andmed minult pärinevad. Sellele profiilile on minu kaudu ligipääs ju kõigil neil, kellega ma koostöös olen. Siit ka hoiatus, mida rohkema arvu inimestega oma profiile jagad, seda haavatavam oled andmete muutmiste suhtes - kas siis kogemata, teadmatusest või pahatahtlikult.

Showing all 5 posts

Create a free account or login to participate in this discussion