משפחה כן או לא?...היכן אתם???

Started by Rinat Rosenblum on Monday, June 28, 2010
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

פורטונה הייתה נערה מדהימה בתורקיה הוריה שמעו שמועות שעומדים לחטוף אותה לכן שלכו אותה במהרה לבולגריה והיצילו אותה,שם היא התחתנה עם יעקוב בעלה שעלא לארץ ישראל לא לגלי" לא חוקית" דרך המכבידה הראשונה כאצן מרטון ,אם הזמן הוא היסתתר מהאנגלים לא היה לו אישורים לשהות כאן,אישתו הלידי עלתה לארץ עם תינוקת בת כשנה לימים אימי וילדה בת שש ,באלבום התמונות של אמי לא מיזמן ניתגלתה תמונה של סבתי לבושה במיטיב בגדי תימניה והמון תכשיטית עוטרים את גופה הייתי בשוק מה הלידי עם הבגדים המחויטים והמדוקדקים עטורה בבגדי חתונה תימנית ,זה היה משעשע הם עשו חתונה שניה סבא יעקוב ופורטונה כדי שיוכל להשאר חוקית בארץ הקודש .בבולגריה הוא עזב כרמים ורכוש גדול ואכן כאן הוא היצליח רבות בתחילה לא היה בורקס בארץ ,הוא יצר בעצמו וגם יוגורט ומכר זאת על עגלה בשנות העשרים לאחר שעשה כסף סבתי קנתה עסק מסעדה מפורסמת שניקראה בית חנן בהקישון 13 תא לשם היגיעו גדולי העיר יגעל מוסינזון ורבים אחרים,ויעקוב צמח וגדל לאחר מותו היתגלה למישפחתי שהןא עזר בסתר להמון אנשים והבנין שקנה היה לבית להמון בולגרים עד שהיסתדרו בארץ משה קורדובה קצין רפואה ראשי בצהל ממקימי בית החולים וופסון בחולון ומנהלו ,אחיותיו דודים דודות מכרים הבניין היה מיפעל עליה, היו מכבסים יחדיו ,סבתי בישלה במיסעדה ובגג סבי גידל תרנגולות כייף משפחתיות עזרה אחד לשני והם היתקדמו בחיים, האים אנו חיים נכון כל אחד לעצמו?היכן אתם משפחה ,כל אחד לעצמו ולילדיו ....אני מאוד שמחה שמשהו בנה תוכנה זו ושיש אופציה לאיזה שהוא קשר משפחתי לשמוע על תינוק חדש שנולד במישפחה ,לשלוח לימי הולדת ברכה וכן לראות תמונות כי מי יודע כמה פעמים שוחחתי עם אדם או ילדון והוא היה איזה דודן שלי...משפחה יקרה הכניסו מיילים ושימרו על המעט שיש רינת וש

Create a free account or login to participate in this discussion