viited andmetele profiilis

Started by Private User on Tuesday, July 6, 2010
Problem with this page?

Participants:

• Private User
    Geni Pro
  • Geni Pro
  • Private User
    Geni member
  • Private User
    Geni member
Showing all 6 posts

Tere!
Kui andmete sisse söötjatele tüli ei tee, kas oleks võimalik oma sugupuudes, lisada ka viide
kas kirikuraamatu lehele, hingeloendi lehele, jne? Päev päevalt lisandub uusi Geni
kasutajaid. Avalike profiilide puhul võimalik siis kohe ise järgi uurida, kas on sugulus või
hõimlussidet. Samuti on ka endal hiljem hea meelde tuletada, kust andmed pärit kui just
ei pea kõrval üleval enda jaoks eraldi üleskirjutust-tabelit.
Pisikene üleskutse siis kõigile.
Nagunii teevad kõik uurijad suuremat uurimist nende sugunimede
uurimisel. Kui tüli ei tee, siis ehk oleksite nõus kergendama selle pisikese "lisamise"
abil profiili edaspidist uurimistööd!
Tänan kõiki juba ette, kes on hakanud neid linke juba lisama. Palju lihtsam on orienteeruda!
Ette tänades Tiia Välk Nool

Tere!

Nüüd tekib aga küsimus kuhu lisada? Mina olen lisanud about kasti ja loonud sinna mingi oma süsteemi.
Üks minu koostööpartner Genis Eve Jakobson tuli aga välja hea ideega lisada viited timeline'ile eesti keeli sündmuste alla kus vastava sündmuse kuupäeva juures oleks ka vastav link allikale.
Minu meelest hea idee või mida rahvas arvab?

J.

Tere!
Olen ka ise hakanud viimasel ajal lisama viiteid, ka vanadele, varem lisatud isikutele ja see on hea mõte, nii on võimalik ikkagi näha, kust on atud andmed võetud ja ka vigu kergem avastada.
Sündmuste alla saab küll lisada ja mõnes mõttes oleks see loogiline, kuid kuhu lisada näiteks hingeloendi kirjed?
Need aga on teatud ajajärgul, just enne nimepanekut väga olulised, samas kuupäevalised sündmused neis puuduvad.

Kõige tähtsam aga, et kuhugi ikka viide pannakse.

Kaido

Olen lisanud need "About me" kohale. Kui avada kellegi profiil, on seal kohe hästi
ka näha ja mugav on üle vaadata ning otsida siis seoseid. Igal juhul ei pea siis
nuputam, kust andmed võetud.
Tiia

Ja kui endal jääb miskit arusaamatuks väljalugemisel, siis on hea võimalus ka teistel parandusi teha.

Tere!

Ka mina olen lisanud kõik allikad "About me" (ehk nüüd maakeeli "Minust") lahtrisse. Sinna olen kirjutanud ka kõik kahtlased kohad ja küsimused. Ajateljele las jääda põhisündmused (sünnid, abielud, surmad). Kui kõik liikumised ajateljele sisestada, ilmuvad need (vähemalt minult) kõik avalehele ja see on tülikas.

Kui olen täiendanud või lisanud mõne uue lingi kellegi teise hallatava profiili juurde, olen lisanud ka oma nimetähed, et oleks teada, kes paranduse-täienduse tegi.

Tervitused
Juta

Showing all 6 posts

Create a free account or login to participate in this discussion