Трънкарови

Started by Емил Трънкаров on Tuesday, January 18, 2011

Participants:

Profiles Mentioned:

  • <private> Трънкаров
    Geni member
Showing all 4 posts
1/18/2011 at 5:24 AM

Добър ден,
Мисля че ще интересно да въведем всички Трънкарови и да потдържаме връзки.
Емил Любомиров Трънкаров

Private User
1/17/2012 at 10:34 AM

Здравей Емиле,
подкрепям и споделям идеята за контакт между нас.
Моята цел е да създадем родословното дърво на фамилията.
За да ти стане по ясно кой съм ще ти споделя,че в далечната 1976 год.с колата Пежо на чичо Любчо/твоя баща/ имахме удоволствието да се возими на моето сватбено тържество.

С поздрав Адриан Иванов Трънкаров гр.София atrankarov@abv.bg

1/20/2012 at 11:11 AM

Здрасти Адриан,

Отдавна имам същото желание, но за сега не бях намерил сподвижници. Бях се опитал да се свържа по скайп с други Трънкарови и стана така, че неволно ги чух как коментират "някакъв си Емил, кой го знае, кой знае какво иска..."

Не си спомням за случая с Пежото, но това за мен е нормално защото баща ми все казваше още когато бях малък " какво ще правиш с това твое забравяне". Слава Богу има компютри и записвачки та се оправям.

Поздрави
Емо

Private User
1/21/2012 at 6:31 AM

Здравей Емиле,
не се впечатлявай от отношението на някой от рода.Надявам се ,че добре разбираш нашата поговорка "Не прави не искано добро".Моята идея за родословното дърво е подкрепено и от Пиер Иванов Трънкаров,Фани и ПетърТодорови Трънкарова,Любка Трънкарова.Това означава от рода на Пенко и Васил Николови и Христо Колев Трънкарови.Имаме и достатъчно снимков материал за да направим един едно добро родословно дърво.Подкрепям твоята идея за по-добри комуникации между нас.Но нека споделя нещо-не всички на възраст над 60 год.от фамилията ползват сегашните комуникативни възможности.За съжаление установявам,че и нашите деца не са заинтригувани ,както аз бих желал от рода ни.На за мен това е ясно и разбираемо .

С поздрав Адриан

Showing all 4 posts

Create a free account or login to participate in this discussion