TABUNG BANTUAN KESIHATAN

Started by Mohd Noor Hashim on Thursday, April 7, 2011

Participants:

Showing all 2 posts
4/7/2011 at 8:21 AM

Assalammualaikum.. Che Kamaruddin dan semua ahli keluarga. memandangkan kesihatan adalah perkara utama. Setiap daripada kita mememerlukan kesihatan yang optimum untuk menjalani kehidupan harian. Maka saya cadangkan diwujudkan Tabung Bantuan Kesihatan untuk ahli keluarga yang amat memerlukan.

Projek pertama untuk tabung kesihatan adalah untuk Tabung Rawatan Kak Pah.

Bantuan yang diperlukan adalah menderma RM 110 = 1 Botol Monavie. Bila dah cukup 4 Botol (1 case) saya akan uruskan pembelian dan penghantaran. Kos untuk setiap penghantaran RM 15/case akan di tanggung oleh www.monavie4all.com.

Mohon cadangan balas daripada semua dan didahulukan dengan ucapan ribuan terima kasih diatas kesudian menghulurkan bantuan ikhlas semoga Allah menerima amal baik kita semua.

Tq

Private User
4/7/2011 at 9:13 PM

Salam Mohd Noor, atas Tabung Bantuan Kesihatan (TBK) saya sangat sokong . Cara nya atas di unjurkan adlah metodologinya yang boleh difilir. Siapa yang boleh tolong , saya serahkan untuk difikirkan atau boleh buat..ada lagi cara yang boleh buat jangan kita hadkan. Monavie saya diberitahu bagus..selain itu duit boleh di beri..ok..wassaalmm.

Showing all 2 posts

Create a free account or login to participate in this discussion