Is your surname Moustgaard?

Research the Moustgaard family

Share your family tree and photos with the people you know and love

  • Build your family tree online
  • Share photos and videos
  • Smart Matching™ technology
  • Free!

Anton Moustgaard

Birthdate:
Birthplace: Grønbjerg, Denmark
Death: July 12, 2017 (69)
Esbjerg / Billund, Grene
Immediate Family:

Son of Johannes Regnar Moustgaard and Anna Jensen
Partner of Lis Møller Thomsen
Ex-partner of Private
Father of Private
Brother of Ellen Moustgaard; Svend Moustgaard; Private User and Edith Marie Moustgaard Vesterlund

Managed by: Karin Møller Nielsen
Last Updated:
view all

Immediate Family

About Anton Moustgaard

Anton blev født 3. maj 1948 på ”Grønlund”, døbt i Langelund kirke 30. maj samme år, og konfirmeret i samme kirke den 8. april 1962.

Efter 6. skoleår skiftede han til den nybyggede Filskov skole, og afsluttede skolegangen her med realeksamen i juni 1965. Anton kom herefter i lære i Varde Bank, Grindsted den 1. juli s.å.

Efter endt læretid i Varde Bank, Grindsted og en tid som soldat ved flyvevåbnet og herefter et års tid i Varde Bank, Varde.Blev han økonomidirektør hos E. Rasmussen i Fredericia. I slutningen af 1988 flyttede han og familien til Herning og her bestred Anton en stilling som økonomidirektør hos Roug, Herning Beholderfabrik indtil han senere blev forfremmet til administrerende direktør. Da firmaet blev solgt, søgte han nye udfordringer og blev ansat hos vindmøllefirmaet Bonus i Brande. Her var han i kort tid inden han lod sig pensionere.

Fra DSVU:

Anton Moustgaard er død

Onsdag den 12. juli afgik Anton Moustgaard ved døden efter nogen tids alvorlig sygdom. Anton fløj i de senere år fra Arnborg, og mange svæveflyvere stiftede bekendtskab med Anton i hans rolle som dirigent ved repræsentantskabsmødet. Denne opgave klarede Anton med stor sikkerhed og ro – egenskaber der i det hele taget prægede ham.

Anton Moustgaard hjalp fra 2008 Firma Dan-Glide med at få en værkstedsgodkendelse, som senere blev udvidet med en EASA Part-M godkendelse samt en godkendelse som CAMO. Ikke nok med at han nød stor anerkendelse blandt svæveflyvere på dette område, men også det daværende SLV anerkendte Antons dygtighed og grundighed på området – endda sådan, at det senere TBST opfordrede et par andre værksteder til at søge hjælp til deres værkstedsgodkendelse hos ham.

For et lille års tid siden blev Anton ramt af alvorlig sygdom.

Æret være Anton Moustgaards minde.

Peter Eriksen

Formand for DSvU

view all

Anton Moustgaard's Timeline

1948
May 3, 1948
Grønbjerg, Denmark
2017
July 12, 2017
Age 69
Esbjerg / Billund, Grene