Is your surname Doctor?

Research the Doctor family

Share your family tree and photos with the people you know and love

  • Build your family tree online
  • Share photos and videos
  • Smart Matching™ technology
  • Free!

Frigyes Doctor

Birthdate:
Birthplace: Budapest, Budapest, Budapest, Hungary
Death: between 1970 and 1975 (56-64)
Budapest, Budapest, Budapest, Hungary
Immediate Family:

Son of Dr. Karoly Doctor and Jolán Doctor
Husband of Rozsika Doctor
Brother of Zsuzsánna Rédl and Linda Dégh-Vázsonyi

Occupation: orvos
Managed by: Private User
Last Updated:

About Frigyes Doctor

Orvos volt mint az apja. A szabolcs utcai korhazban dolgozott labor orvoskent. A Kossuth Lajos utcaban, a Puskin mozi hazaban lakott, Babszival es Babszi ferjeivel egyutt. Nagy polgari lakas volt es meg egy labor is tartozott hozza. Ebbe a lakasba szulettek bele Zsuzsi, Frici es Babszi. Frici csak akkor nosult meg, amikor Babszi diszidalt.

Szerette a kutyakat, Babszival egyutt volt egy feher nagyon ugatos pulija. Kesobb egy skot juhasz, Lessienek hivtak. Ekkor mar lagymanyoson lakott, mert elvettek a lakasukat a Babszi diszidalasa utan.

Lessie kutya nem szerette a vendegeket es ha azok a kinalt sutemenyhez nyultak, morgott rajuk. Ezert a vendegek nem is igen nyulkaltak. Egyszer mikor latogattuk oket, Lessie a fejet a terdemre hajtotta en meg simogattam, amikor is hirtelen a csuklomat megfogta. Igazi hamis kutya volt. Nagy volt az ijedtseg.

Frici vette eszre hogy a pajzsmirigyemmel baj van es 14 eves voltam amikor az elso tesztet csinalta. Frici imadta a zenet, allt a radio eloot es bomboltette a klasszikust mikozben elmelyulten vezenyelt. Egy aranyos, kedves ember volt, majd rakos lett, es az elvitte.

view all

Frigyes Doctor's Timeline

1911
1911
Budapest, Budapest, Budapest, Hungary
1970
1970
Age 59
Budapest, Budapest, Budapest, Hungary