Hanna Elisabeth Bejner

Is your surname Bejner?

Research the Bejner family

Hanna Elisabeth Bejner's Geni Profile

Records for Hanna Bejner

765 Records

Share your family tree and photos with the people you know and love

  • Build your family tree online
  • Share photos and videos
  • Smart Matching™ technology
  • Free!

Share

Hanna Elisabeth Bejner

Birthdate:
Birthplace: Danderyds sjukhus, Danderyds kommun, Täby, Täby kommun, Uppland, Stockholms län, Sweden
Immediate Family:

Daughter of <private> Bejner and Ingrid (Ninni) Elisabeth Bejner
Partner of Private User
Sister of Private User

Last Updated:
view all

Immediate Family

About Hanna Elisabeth Bejner

Miljömupp, björnnörd, leopardgeckoödlevän och barnsligt förtjust i ulliga får.

~~~~~ Hi! I'm not an active genealogist and I'm not logged in on Geni that often, but I can participate in profile mergers and similar requests. Peace! ~~~~~~

När jag startade min del av släktträdet var det mest på skoj, för att det var roligt och lätt att lägga in släktingar. Jag har aldrig släktforskat "på riktigt" (dvs letat upp förmödrar och -fäder i gamla kyrkoböcker el dyl). Det är heller inte något jag tänkt göra inom en snar framtid, så det överlåter jag gärna åt de med mer fritid, hihi. Att jag aldrig släktforskat personligen speglas lite av mina inlägg/frågor på diskussionsforumet också antar jag. Därför tycker jag att det är väldigt roligt när folk engagerar sig där, eftersom många frågor kan ha mer än ett svar..

Ganska snabbt insåg jag att i min roll som trädskapare tillkom det vissa åtaganden, främst av typen "försöka reda ut ev konflikter/dubbla uppsättningar av profiler på Geni" samt kontaktskapande. Så det jag främst ägnar mig åt, om än i ganska maklig takt, är alltså att försöka göra trädet ännu större och bättre!

Dock är det långtifrån min förtjänst att trädet har växt så det knakar, Geni har nästan blivit en organism som lever sitt eget liv (förlåt metaforen, men jag är biolog). Konsekvenserna har blivit större än vad jag någonsin kunnat föreställa mig.. Jag har t.ex. fått kontakt med människor som jag inte ens visste att jag var nära släkt med och fått se foton på folk jag antagligen aldrig annars hade fått se. Så även om det ibland har uppstått lite oväntat negativa situationer också, så överväger det positiva helt klart. Därför skulle jag vilja tacka alla ni som bidrar till att göra trädet så levande!

Fred. /Hanna