Peder Oskar Andreassen

Is your surname Andreassen?

Research the Andreassen family

Peder Oskar Andreassen's Geni Profile

Share your family tree and photos with the people you know and love

  • Build your family tree online
  • Share photos and videos
  • Smart Matching™ technology
  • Free!

Peder Oskar Andreassen

Birthdate: (64)
Birthplace: Denmark
Death: February 18, 1976 (64)
Odense, Denmark
Immediate Family:

Son of Rasmus Andreassen and Hansigne Andreassen
Husband of Gertrud Merete Aagaard Andreassen
Father of Private User; Private User; Private User and Private
Brother of Anna Emilie Andreassen; Svend Alfred Andreassen; Laurids Sofus Andreassen; Karl Aksel Andreasen Andreassen; Johanne Marie Andreassen and 5 others

Managed by: Private User
Last Updated:
view all 17

Immediate Family

About Peder Oskar Andreassen

Peder var ansat på Blumensaadt Sæbefabrik i Odense dengang Birgit var lille. Han har også været vinduespudser, og berettede om dengang han hang uden på Odinstårnets vinduer, medens gæsterne sad i restauranter og kikkede på indefra.Hans hovederhverv blev vognmand.Han var alsidig, idet han både drev almindelig vognmandsforretning, ligesom han handlede med blomster, frugt og grønt. Han købte ind onsdag, og kørte til Sønderjylland, hvor han stod på torvet i forskellige byer. Han kunne fortælle mange torvehistorier om sjove handler og gode undskyldninger for eventuel visnede blomster etc.

Han blev gift som 30 årig med Gertrud, som var 10 år yngre. De boede i en 2 værelses lejlighed på Rødegårdsvej 98 c, Odense. Der fik de 4 børn. Da børnene voksede til, flyttede de til en 4 værelses på Nyborgvej 103. Men inden da havde han og Gertrud købt en sommerhusgrund i Hasmark. Her byggede han et lille hus, som efterhånden blev udvidet. Sommerhuset dannede ramme om et rigt sommerliv for de 4 børn. Peter døde som 64 årig på en god måde for ham. Han havde lige været til sit barnebarn Henriks fødselsdag. Her fortalte han, at han næste morgen skulle køre et læs foder til Strynø. Under læsningen faldt han om på ladet med en blodprop i hjertet.

view all

Peder Oskar Andreassen's Timeline

1912
January 25, 1912
Denmark
1976
February 18, 1976
Age 64
Odense, Denmark