Start My Family Tree Welcome to Geni, home of the world's largest family tree.
Join Geni to explore your genealogy and family history in the World's Largest Family Tree.

Project Tags

view all

Profiles

Finnish Actors and Performing Artists

Finnish Actors and Performing Artists is a project to pay our respect to all the Finnish actors in Theaters as well as on the Silver Screen.

Other artists belonging to the realm of this project are other Stage Artists such as Opera Singers.

Further, given that no play would never be possible without their contribution, this project would not be complete without Directors, Produces, Conductors, and others of the sort, so this project warmly welcomes all the contributing individuals under its umbrella.

Everybody appreciating Finnish cinema, theatre, opera, what-have-you... Are most welcome to join the project.

7/7/2018 MPL

Suomalaiset näyttelijät ja näyttämötaiteilijat

Suomalaiset näyttelijät ja näyttämötaiteilijat on projekti, joka on perustettu kunnioittamaan suomalaisia näyttelijöitä niin teatterissa kuin valkokankaalla, samoin kuin muita näyttämöllä esiintyviä artisteja kuten tanssijat ja oopperalaulajat bassosta sopraanoon.

Koska projektin kohteena ovat näyttelijät, näyttämötaiteilijat, tanssijat ja oopperalaulajat, niin on perusteltua se, että myös ohjaajat, kapellimestarit, tuottajat ja muut olennaisesti projektiin liittyvät henkilöt, vaikka radioteatteri, ovat myös projektiin kuuluvia henkilöitä.===

Kaikki suomalaista elokuvaa, teatteria, oopperaa ja muita näyttämötaiteita arvostavat ihmiset ovat tervetulleita tekemään yhteistyötä projektin puitteissa.A

B

D

E

G

H

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

V

W