Start My Family Tree Welcome to Geni, home of the world's largest family tree.
Join Geni to explore your genealogy and family history in the World's Largest Family Tree.
view all

Profiles

  • Erkki Kalervo Kettunen (1921 - 2000)
  • Rauha Kettunen (1926 - 2012)
  • Talousneuvos Matti Väisänen (1890 - d.)
    Kauppias Suolahdessa Keski-Suomessa. Tehtailija ja talousneuvos. Syntyisin Vienan Kontokista. Kontokin pitäjän Kentjärven kylässä syntynyt Väisänen muutti 1904 Suomen puolelle ja oli Laihialla Tanner...
  • Simo (Simana) Niemi (1885 - 1961)
    Kauppias Suolahdessa Keski-Suomessa. Syntyisin: Vuokkiniemi, Vienan Karjala, Venäjä. Kauppias Simo Niemi 60 v.: Simo Niemen vuonna 1907 valmistunut kauppa- ja asuinrakennus Suolahdessa:

Tervetuloa Suolahden asukkaiden projektiin!

Suolahden asukkaat on Suolahden sukututkimusprojekti, joka liittyy läheisesti Äänekosken asukkaat ja Laukaan sukupuu -projekteihin. Sekä Suolahti että Äänekoski ovat osa entistä Laukaan emäpitäjää.

Suolahden kauppala perustettiin vuonna 1932, jolloin se ja Äänekoski erotettiin kauppaloiksi Äänekosken maalaiskunnasta. Vuonna 1946 perustettiin Suolahden seurakunta. Aiemmin Äänekosken seurakunnan alue käsitti myös Suolahden. Kaupungiksi Suolahti muuttui vuonna 1977. Äänekosken ja Suolahden kaupungit sekä Sumiaisten kunta yhdistyivät vuoden 2007 alussa. Kuntaliitoksessa syntyneen kaupungin nimeksi tuli Äänekoski. Uuden Äänekosken kaupungin vaakunaksi tuli Suolahden kaupungin vaakuna.

Suolahden kylät

Alkula, Honkala, Kalliolahti, Keskus, Kylät, Likolahti, Mutapohja, Nakertaja ja Paatela.

Äänekosken naapurikunnat

Konginkangas, Laukaa, Sumiainen ja Äänekoski

Naapurikuntien paikkakuntaprojektit löytyvät kohdasta Aiheeseen liittyvät projektit.

Laajemmat projektit

Suolahden asukkaat -projekti on osa alueellista Keski-Suomi, Pirkanmaa ja Häme projektia ja Suomi ja Karjala -pääprojektia.

Laajemmat projektit löytyvät kohdasta Aiheeseen liittyvät projektit.

Projektin toimintaperiaatteista

Kaikki Suolahdella asuneiden henkilöiden historiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita liittymään projektin yhteistyöntekijöiksi. Voit lisätä projektiin Suolahdella syntyneitä, eläneitä, kuolleita tai sinne haudattuja edesmenneitä henkilöitä sekä valokuvia ja dokumentteja. Jäsenenä saat myös tietoa muutoksista projektin keskusteluissa, profiileissa, valokuvissa ja dokumenteissa. Voit kutsua ja hyväksyä uusia yhteistyökumppaneita projektiin. Liittymispyynnöt tulevat kaikille projektin jäsenille, ja kuka tahansa heistä voi hyväksyä pyynnön.

Projektiin liittyminen: Valitse Geniin kirjautuneena tällä sivulla Toiminnot > Liity projektiin.

Profiilien lisääminen projektiin: Valitse profiilisivulla Toiminnot > Lisää projektiin.

Yhteistyökumppaneiden kutsuminen projektiin: Valitse profiilisivulla Toiminnot > Lisää yhteistyökumppaneita.

Projektisivun lähteet