Start My Family Tree Welcome to Geni, home of the world's largest family tree.
Join Geni to explore your genealogy and family history in the World's Largest Family Tree.

Syndicat d'Omni-Nymes

« Back to Projects Dashboard

Project Tags

Syndicat d'Omni-Nymes

Introductie-voorwoord-toelichting

NL: In geni kun je op een bijzondere manier je voorouders en nazaten vastleggen op internet, maar -NOG- niet zonder angst voor baboe-roof of identiteits-gepak. Daarom moet ik ook af en toe een andere jas aantrekken, maar bang ben ik nooit, want ik heb geen ... en geen kinderen gekregen, wel een schat van 'n man. En die is gelukkig ook gek op klein grut, dus dat komt hier ook wel over de vloer.

Toch willen velen niet of niet meer of nog niet deelnemen aan open~ / source ~revolutionaire ?~ / ~platforms als FACE~BOeK, waar ieder z'n smoel als in 'n gedrukt boek elke dag van kleur kan laten verschieten. Welnu, dat is NIET de bedoeling van de intenties die ten grondslag liggen aan GENI, maar wel een helse klus om dat op een zorgvuldige, internationale e/o intercontinentale --ik zou zeggen globale-- manier te construeren in een architectuur die zowel voor beginners (die lettertjes nog niet vinden op een windows-toetsenbord), maar ook voor de geavanceerderen onder ons, die graag snel over de wereld surfen EN voor de gemiddelde grootouder, die graag eigen verhalen --gelardeerd met veel wijsheid natuurlijk-- op een moderne, safe wijze doorbriefen aan hun kinders kinderen die ze misschien ooit nog eens geboren kunnen zien laten worden.... En jammer genoeg heeft het grote geld ook lijntjes als MSN tussen diverse generaties on several places flink bezoedelt.

Kortom, wees als deelnemer aan geni --ze noemen het gebruikers, maar ik ben ook 'n kritische consument die liever Euro's spaart dan Dollars of Yen, Deutch & ZEEUWS, dus ons bin zuunig-- zorgvuldig met de keuze van je naam e/o portret. Zelf wissel ik af en toe van plaatje, maar het heeft ALTIJD met meself te doen. En mijn naam: ik heb er vele, dankzij het feit dat ik zowel mijn vader als mun moeder goed heb kunnen leren kennen en weet dat ik uit 'n ECHTe Veron kom -was er zelf bij trouwens- en ben geboren door een ECHTE Tukker uut Twente, want ook daar was ik zelf bij...

Hoop dat eenieder die aan dit project gaan deelnemen, hetzij als collega-teamlid, hetzij als gedetecteerde alibi-alias-verslaafde in elke geval een kosher leven leidt en dus doet wat god toen nog niet verboden had, maar nu gelukkig kan en mag, MITS het gebeurt met toestemming van 't Geloof in GOED, het je 'n HOPE gunt voor een betere toekomst & je er echteLIEFDE voor terugkrijgt.

PS : Vertalen mag, moet niet, wel welkom, ook in dialecten, want die schrijven zo lastig, toch Africanes onder ons? EN : FR : DE : XY : etc :