Start My Family Tree Welcome to Geni, home of the world's largest family tree.
Join Geni to explore your genealogy and family history in the World's Largest Family Tree.
view all

Profiles

Tervetuloa rakentamaan Tammelan Bucht-suvun sukupuuta Genissä!

Projekti on tarkoitettu ensijaisesti Sven Mårtensson Bucht 'in jälkeläisille! Sen takia on hyvä käyttää harkintaa suvun ulkopuolisten yhteistyökumppanien hyväksymisessä. Jos mukaan tulee paljon ulkopuolisia, idea Buchtien ”omasta sukupuusta” katoaa. Ulkopuoliset kyllä näkevät projektiin liitetyt sukuun kuuluvien profiilit, vaikka eivät olisikaan projektissa itse..

Genissä on jo tuhansia Bucht-sukuun kuuluvien profiileja, mutta tähän asti on ollut mahdotonta tarkastella niitä omana ryhmänään. Puutteen korjaamiseksi perustimme tämän projektin tarkoituksena kerätä Bucht-sukuun kuuluvien Geni-profiilit sen yhteyteen ja rakentaa näin suvun yhteistä sukupuuta Genin ominaisuuksia hyödyntäen. Projektin avulla löydämme helpommin muita sukuun kuuluvia ja toisaalta yksittäisten Geni-profiilien tiedoissa näkyy suoraan, kuka kuuluu sukuun.

Projektin eli yhteistyöverkoston ylläpitäjänä on sukuseura Tammelan Bucht-suku ry, mutta kuka tahansa projektin jäsen (=yhteistyökumppani) voi liittää ylläpitämiään tai lähipiiriinsä kuuluvia Geni-profiileja tähän projektiin. Tarkistathan kuitenkin aina ensin Genin avulla, että ko. henkilö on Sven Buchtin jälkeläinen.

Jos et vielä kuulu projektiin, voit projektin Toiminnot-valikosta kohtaa ”Liity projektiin” klikkaamalla lähettää liittymispyynnön. Kun itse olet jo projektissa, voit pyytää muita Bucht-sukuun kuuluvia Genin käyttäjiä liittymään projektiin klikkaamalla Toiminnot-valikon kohtaa ”Lisää yhteistyökumppaneita”. Vastaavasti voit myös hyväksyä muiden pyyntöjä liittyä projektiin.

Sukuseura Tammelan Bucht-suku ry perustettiin alun perin Ryhdän Sukuseuran nimellä Tammelan Kallion kylässä v. 1994. Seuraan kuuluu nykyään laajalti Bucht-suvun Tammelan sukuhaaran jäseniä ja nimeksi muutettiin sukukokouksessa 2019 vastaavasti Tammelan Bucht-suku ry. Sukuseuran tarkoituksena on selvittää̈ Bucht-suvun vaiheita ja historiaa, vaalia niihin liittyviä̈ perinteitä̈ ja edistää̈ yhteenkuuluvuuden tunnetta suvun jäsenten keskuudessa.

Tämä projekti on yksi merkittävä askel suvun yhteenkuuluvaisuuden edistämisessä ja yhteistyöverkoston luomisessa. Tehdään sitä talkoilla yhdessä!

Enemmän tietoa sukuseurasta ja sen toiminnasta löytyy seuran kotisivuilta https://tammelanbuchtsuku.net. Suomen Sukututkimusseuran Jalmari-lehdessä on myös hyvä kuvaus sukuseuran historiasta ja toiminnasta. Kannattaa lukea sekin: https://tammelanbuchtsuku.net/tiedotteet/sukuseuramme-jalmarissa/
Keskusteluympäristönä toimii parhaiten Facebook-ryhmämme Bucht-suku: https://www.facebook.com/groups/533048523554817