Start your family tree now Is your surname Devčić?
There are already 14 users and 962 genealogy profiles with the Devčić surname on Geni. Explore Devčić genealogy and family history in the World's Largest Family Tree.

Devčić Genealogy and Devčić Family History Information

‹ Back to Surnames Index

Create your Family Tree.
Discover your Family History.

 • Build your family tree online
 • Share photos and videos
 • Smart Matching™ technology
 • Free!
view all

Profiles

 • Matija Matilda Cvitanić (1917 - 2010)
  je to zapravo više priča o pokojnoj majci spomenute slikarice nego o njoj samoj i njenom slikarstvu. Njena je majka rođena u Podgori 29. listopada 1917. kao Matija Devčić (otac Ante Frane umro je u nje...
 • Devčić (c.1575 - d.)
 • Devčić (deceased)
  Reference: MyHeritage Family Trees - SmartCopy : May 17 2017, 16:21:35 UTC
 • ? Devčić (c.1714 - d.)
 • ? Devčić (deceased)

About the Devčić surname

Podaci u knjigama zadržavaju se uglavnom na Martinu i Juraju sinivima Ivana. Ja posjedujem podatke koji su vezani za Martina.. On je imao tri sina - Juraja, Mateja i Petra. Podaci kojima raspolažem odnosi se na Juraja. Juraj je sa ženom Margaritom imao tri sina - Antona, Martina i Andriju.. O Andriji nema podataka, a Anton je umro bez nasljednika.. Martin je također imao tri sina - Juraja, Roka i Antona. O Juraju i Antonu nema podataka dok je Roko vjenčan s Helenom rođ. Pavlačić imao ponovno tri sina - Marina, Juraja i Ivana. O Ivanu nema podataka, a Martin je umro u Americi vjerojatno bez potomaka. Juraj vjenčan s Ružicom rođ. Jaričević imao je sedam sinova - Roka, Antona, Nikomeda, Virgila, Benjamina, Mirka i Ivana. Ivan vjenčan s Cenkom rođ. Večerina nije imao djece, Mirko je umro u dobi od mjesec dana, a Benjamin u dobi od jedne godine. Virgil najpoznatiji u toj obitelji (poznati odvjetnik) vjenčan je sa Jelkom rođ. Spevec i oni nisu imali djece. Nikomed je umro također u dobi jedne godine., a Anton vjenčan s Božicom rođ. Tausani umro je bez nasljednika. Roko vjenčan s Terezijom rođ. Marković imao je tri sina - Vladimira, Vilima i Antona. Anton je umro u dobi od šest mjeseci, Vilim vjenčan s Jelkom rođ. Mušnjak imao je sina Tomu i Ivana. Ivan je umro u dobi od godine dana, a Tomo je živ i dan danas (ima 83 godine), ali nema nasljednika. Vladimir vjenčan s Mellom rođ. Šorak imao je samo kćerku Veru. Vera se udala za dr. Ivana Biondića i u braku je imala sina Vladimira. Nakon razvoda Vera je uzela natrag svoje prezime Devčić. Njen sin Vladimir vjenčan s Mirjanom rođ. Smrečki ima dvoje djece - Vladimira i Danijelu. Vladimir ima sina Maria (Ivana), a Danijela udata Vidaković ima sina Roka.