Daumantas - Visiška nesąmone čia surašyta,

Started by Private User on Tuesday, December 27, 2022
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Showing all 5 posts

Prašom ponas Tamulį sutvarkyti šitą liniją, kol kas čia visiška mėsmalė ir visiška nesąmonė.
Maišomi du Daumantai kurie gyveno 100 metų skirtumu, jų vaikai, anūkai- viskas sumalta, primalta, nesąmonių pridėta o pats Tamulis neatsako iš kur tai paimta ir apskritai neatsakinėja.
Tai kam tada tuo užsiimat jei neturit tam laiko ar galimybių??!

Taigi ir sutvarkykite, manęs ta vieta nedomina. Tuo labiau nepriimtini Jūsų ultimatyvūs reikalavimai.

Jei jūs dėjote - tai jūs ir tvarkote.
Dabar kaip mažas vaikas, slapstosi, neatsakinėja.
Jei dėjot informaciją- tai prašom ją pagrįsti ir reaguoti į prašymus ištaisyti klaidas!
Po to kai 5 kartus prašiau atsakyti ir paaiškinti situaciją žmogelis pradeda aiškinti kad mano reikalavimaui ultimatyvūs ir jo "vieta visai nedomina"- tai neužsiimkit tuo kas nedomina- tai kam čia išvis kažką deliojate?! Kas jūsų prašė ar reikalavo?!
O jei apsiiėmėt sąvanoriu- tai informacija dedama ir tvarkoma korektiškai, ir į vartotojų klausimus ir pastabas taip pat atsakoma ir tai daroma korektiškai- o ne kaip dabar!
Į klausimą iš kur paimta informacija- tiesiog atšaunama kad neatsimena ir viskas-nuo to laiko neatsakinėja.
Absoliuti gėda, vaikų darželis ir nieko daugiau!

Kai dėl neatsakinėjimo, tai aš tuo metu gulėjau klinikose po sunkios stuburo operacijos, po to rebilitacija. Ir po Jūsų ultimatyvių reikalavimų pakartoju - tai manęs nedomina.

Jūs jau ne pimą kartą neatsakinėjat -taip kad nereikia! Lygiai kaip su Leščinskiais- bent pats supratote ką ten atsiuntėt?! Tada irgi klinikose gulėjote kad neatsakėte?

Dėl "ultimatyvių reikalavimų"- aš nesuprantu kad čia per juokai? Jūs pridėjote į portalą nepatvirtintos, nepatikrintos ir niekuo nepagrįstos informacijos- ir dabar puolate aiškiti kad "tai manęs nedomina"!
Kas jūsų konkrečiai nedomina?!? Prikrauti kažkokios informacijos?? Ar ją bent kažkaip pagrįsti!? Kas čia per darželis??! Aš čia kažko papildomai ar kažko nesuprantamo iš jūsų reikalauju
Jei jūs kažkada nusprendėte parodyti klasę ir delioti kažkokią informaciją viešai- tai gal vis dėlto "domintų" ją pagrįsti? O jei ne- tai gal tada išvis reiktų atsisakyti čia ką nors dėlioti? Nes visi matome- vertę šitų delionių!
Čia galėjėjau padėti kažkaip su ta informaciją, bet kad čia žmogelis taip šneka, bando pagrįsti savo nemokšiškumą, diletantizmą ir dar čia tipo aš kaltas kad nesutiku priimti jo prikrautas nesąmones!

Showing all 5 posts

Create a free account or login to participate in this discussion