Ivar Bårdsson Galte* - Ivar Galte og kona Ingrid Ormsdatter Lydvo: Kobling mot Bård Sigurdsson på Torsnes

Started by Werner Løwensprung on Sunday, January 19, 2014
Problem with this page?

Participants:

Showing all 5 posts
1/19/2014 at 10:53 AM

Hei,

Her må det være koblet feil i Geni; Det virker som om det er kona, Ingrid Ormsdatter, som er i slekt med Bård Sigurdsson på Torsnes, gjennom morslekta si:http://slektsforskning.com/login/person/anetre/tekst/Gyrid%20pa%20A...

Gyrid på Århus

Gyrid på Århus, som i Ættarbok for Kvam av L. H. Torpe m.fl. Bind 1, 1958 påstås å være datter av Ingrid Ormsdatter Lydvo og datterdatter til Gyrid Bårdsdatter, Torsnes. Gyrid var gift med Eirik Åsmundson.

Bård Sigurdsson kan uansett ikke ha hatt 2 sønner, som det er her i Geni. Dette da det kun var de to døtrene hans som fikk arv: http://slektsforskning.com/login/person/anetre/tekst/Gyrid%20Bardsd... ( Gyrid Bårdsdotte og søsteren Herborg)

Ser dere på saken ?

Hilsen Werner Løwensprung

1/19/2014 at 11:01 AM

Hei,

Det jeg prøver å si er: Slik det er koblet nå i Geni, er Ivar Galte gift med kvinnen han er onkel til: Ingrid Ormsdatter. Det kan vel ikke stemme ? Det er kun Ingrid som er i slekt med Bård Sigurdsson på Torsnes ?

Gedaliah Ben Yohanan
1/20/2014 at 1:35 AM

Hvorfor ikke gå ind på den Svendske DIS Web Site først på en prøve Trial på 8-12 dage før betaling. Der får du vist et ordeligt besked med Kirkje Bogs Kopi eller Folketællingerne i Sverige.

1/20/2014 at 8:14 AM

Hei,

Nei, dette er kun norske slekter, så vidt jeg kan se. Om du tenker på Århus, er dette mest sannsynlig være Århus på Kvam i Hordaland.

Gedaliah Ben Yohanan
1/21/2014 at 1:01 AM

Har det ikke ved hånden ,men en af mine forfædre var fra den Svendske byen ( Jonkøbing) muligvis staves anderledes.

Showing all 5 posts

Create a free account or login to participate in this discussion