Juho Heikinpoika Kananen (Mämmi) - Kuvat

Started by Leena Lehtimäki on Monday, September 6, 2021
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Related Projects:

Showing all 3 posts
9/6/2021 at 12:13 PM

Hei!
Olisin kiinnostunut tietämään millä tavalla on ajateltavissa, että profiilikuva liittyy Juho Heikinpoika Kanaseen? Vaikka kyseessä olisi Juhon syntymäpaikan kirkko, tuskin hänen syntymäajaltaan. Toinen kuva , johon Juho on nyt liitettynä on Haapaveden vanhasta kirkosta, joka rakennettiin vasta hyvän aikaa Juhon kuoleman jälkeen.
Ystävällisin terveisin: Leena Lehtimäki

Private User
9/6/2021 at 10:41 PM

Hei!
No ei millään tavalla. Profiilille on tullut lukuisia ylläpitäjiä ja jonkun mielestä kirkon kuva on sopiva.

9/8/2021 at 1:39 AM

Hyvät ihmiset.
Mielipideasioihin en ota kantaa. Kuten hyvin tiedetään, Geni kuvien julkaisu on sellainen, että merkitty kuva menee profiilin media-aineistoon. Ellei profiilissa ole kuvaa entuudestaan. Järjestelmä nappaa kuvan, joka sinne ensimmäisenä menee. Eli näin muodostuu profiilikuva. Mielestäni tämä on epäkohta järjestelmässä.
Jos profiilin media-aineistoon julkaisee muitakin merkittyjä kuvia ne menevät samaan paikaan. Sieltä on mahdollista valita kyseiseen profiiliin uusi profiilikuva. Näissä julkaisemissani ja valitsemissani kuvista, profiileissa ei ollut kuvia entuudestaan.
Näiden kuvien tapauksessa valitsin profiilin syntymä- ja kuolinpaikan paikkakunnan vanhan kirkon, jos niitä verkosta löytyi. Kävin kuvaamassakin paikkakunnan kirkkoja tähän tarkoitukseen. Kirkko kuvastaa ihmisen elämää, syntymästä kuolemaan. Ja kaikki hengellisen elämän tapahtumat siltä väliltä.
Jokainen voi liittää profiiliin kuvan, ja lisätä niitä sinne, sekä vaihtaa niitä. Mielestäni tällaisesta asiasta ei tarvitse tehdä ongelmaa, mikä ei ole sitä. Jos kuva ei miellytä, sen voi vaihtaa tai postaa.
Terveisin Sirpa

Showing all 3 posts

Create a free account or login to participate in this discussion