ניתוק עצים

Started by Enat Sneftrup Tamir on Sunday, May 1, 2022
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Showing all 17 posts

שלום רב,
מצאתי בעץ שלי שגיאה - אדם אשר לא אני הוספתי (וצאצאיו...) ואין באפשרותי להסיר אותו או לנתק את העץ, אלא אם אמחק את האדם.
האנשים אשר הוגדרו ההורים שלו, אינם יכולים להיות ההורים שלו, ואני לא יכולה לעדכן אותם.

מאחר ולא הייתי רוצה שיימחקו לי בני משפחה מהעץ, אינני מוחקת אותו...
פניתי למנהל הפרופיל, אך בינתיים ללא תגובה.

האם יש דרך אחרת לנתק את האדם מן העץ שלי?
האם זה אפשרי רק למשתמשי pro?

תודה, עינת

הי,

גם לי אין רשיון PRO.
אם אין מתחתיהם עוד צאצאים , לא הייתי חושש לנתק מישהו שלא חובר
כמו שצריך.
אבל אם יש מתחיו עוד עצים רלוונטים , לא הייתי מוחק.
אלי

הי ענת
את מי את רוצה לנתק ומאיזה פרופיל?

מה שם האדם שבעץ יש טעות, נסתכל על העץ.

I don't know, sorry 🇮🇱😀

GENI צריך לקחת את הבעיה הזו כפגם פנימי במערכת

לדעתי זה אפשרי רק לאוצרים (curators), שיש להם הרשאות וכלים יותר מתקדמים. למשל Aviad שענה לך קודם.

תודה לכם על התשובות!

האדם אותו אני רוצה לנתק הוא:
Myron (Miguel) Zabotinsky

הוא מחובר לעץ כאחיו של זאב ז'בוטינסקי.

לזאב ז'בוטינסקי אכן היה אח גדול בשם מירון, אך הוא נפטר בגיל 6 ולא יכול להיות שהוא התחתן והוליד ילדים. על כן זהו מירון ז'בוטינסקי לא נכון...

אשמח אם ניתן לעדכן.
תודה רבה!
עינת

אני מציע שאת כל השאלות תפני לאביעד בן יצחק. נראה לי שהוא המוסמך לטפל בנושא.. יונה צורף

לצערי הרב, ניסיתי פעמים אין ספור לדווח ולשלוח הודעות למנהלי הפרופיל ללא הצלחה... כך העץ שלי מחובר למליון טעויות שאינני יכולה לתקן ולכן עברתי לעבוד עם מייהריטג בלבד. השיטה של ג'ני לא טובה

I tried multiple times to correct my wife’s profile that is duplicated and had no luck even though I am the site administrator. I wish Geni gave more expansive rights to people that created the tree/ administrators, to modify it when others incorrectly add members. I have multiple cases on our tree where this has occurred.

תודה לכולם
נראה שנמצא פתרון

Thank you all
It seems like it was solved

עינת,
נשמח לשמוע מה הפתרון , שכולם ילמדו

גם לי אותה בעיה . מישהי מקנדה שהראיתי לה את העץ והיא החליטה שהקשר המשפחתי מתחיל מאדם מסוים- הוסיפה לי המון אנשים שאין לי כל אישור ממקורות גלויים ומוסמכים שאכן זה כך.
איך אני מנקה את העץ?
תודה - מיכאל שוביץ

נראה לי שהם אישרו הקירבת משפחה, לכן מופיע בעץ.

הפתרון היה :
הצלחתי לעדכן לאדם אשר לא היה שייך לעץ, הורה אחר, ללא שם פרטי, ולאחר מכן הצלחתי לנתק אותו.

לאור העובדה שלא הצלחתי לעשות זאת קודם
נראה שקיבלתי עזרה ממשתמש פרו או קורייטור.

על על מקרה תודה.

The people at Geni are nice enough and they respond to these requests but I have yet to be satisfied with the results. The bottom line and only solution is to allow the site administrator to delete wrong links.

Showing all 17 posts

Create a free account or login to participate in this discussion