Start My Family Tree Welcome to Geni, home of the world's largest family tree.
Join Geni to explore your genealogy and family history in the World's Largest Family Tree.

Project Tags

view all

Profiles

Sant Gervasi Cemetery founded in 1853, is located in the district of Sarrià-Sant Gervasi in Barcelona, Spain. With an extension of 12,229 m², the area divided into two parts by a staircase leading to the cemetery chapel. It includes 4773 plots. Numerous sculptures and ornaments, mainly in the style of eclecticism, decorate the tombs.

Wikipedia

PRIVACY DISCLAIMER: Only profiles that are deceased and public will be added into this project.

El Cementerio de San Gervasio es un cementerio fundado en 1853 en el distrito de Sarriá-San Gervasio en Barcelona (España). Tiene una superficie de 12 229 m² y se divide en dos partes por una escalera central que conduce a la capilla del cementerio. Incluye 4773 tumbas en forma de mausoleos y nichos. Numerosas esculturas y ornamentos, principalmente en el estilo del eclecticismo, decoran las tumbas. Entre ellos se encuentran el Pantheon Cros, diseñado por Joan Baptista Pons i Trabal (1894).

Wikipedia

RENUNCIA DE PRIVACIDAD: Sólo se agregarán a este proyecto los perfiles que hayan difuntos y sean públicos.

El Cementiri de Sant Gervasi és un cementiri protegit com a bé cultural d'interès local del municipi de Barcelona (Barcelonès), al districte de Sarrià-Sant Gervasi.

Viquipèdia

EXENCIÓ DE RESPONSABILITAT DE PRIVACITAT: només s'afegiran a aquest projecte els perfils que hagin estat difunts i públics.