Start My Family Tree Welcome to Geni, home of the world's largest family tree.
Join Geni to explore your genealogy and family history in the World's Largest Family Tree.

PUZZEL-PROFIELEN-PARKEER-PLAATS-PROJECT

Project Tags

view all

Profiles

PUZZEL-PROFIELEN-PARKEER-PLAATS-PROJECT

Van sommige profielen weet je dat het -nog- niet klopt wat er in Geni staat, maar het kan veel tijd kosten te doorgronden hoe het wel moet. Soms tijd om er mee bezig te zijn, soms tijd die nodig is om, dankzij de ontwikkeling van de stamboom en de inbreng van andere gebruikers, ineens het 'EUREKA'-moment te ervaren. Maar als je die tijd niet direct kunt vrijmaken, verdwijnt het profiel weer in de Geni-Zee en zoek je je rot waar-ie zwemt (of verzuipt...) Daarmom heb ik dus dit 'collectieve herinnerings-lijstje' bedacht.

Welnu, 'parkeer' --lees 'link'-- ze zo kort mogelijk aan deze pagina en wie weet kan een andere gebruiker er zijn/haar licht over laten schijnen. Of je hebt zelf een momentje over om er verder aan te puzzelen of over te piekeren. Komt tijd, komt raad, die wereld-stamboom komt toch nooit af en perect zal-ie ook nooit zijn... Misschien dat je kinds-kinderen het antwoord zomaar op internet vinden en jij al alles hebt afgestruind.

Wanneer je hier een profiel 'linkt' is het wel nuttig in de 'over-mij' tab even uiteen te zetten waar je mee worstelt. Die info is dan natuurlijk tijdelijk, zodra EUREKA is langs geweest gewoon weer snel WISSEN.

Je kunt het profiel hier ook in een discussielijn plaatsen, dan kunnen meerdere mensen meekijken en/of zoeken. Daar kun je ook meer van je overwegingen kwijt waarom iets wel/niet fout/onterecht in het profiel staat.

Zie maar! Jeannette.