Geni-kurssi etäopetuksena 6.5.2023 (kolmas toteutus - edelliset täyttyivät jo)

Начал Reijo Mitro Savola, Geni Curator сегодня
Сегодня в 4:39 после полудня

Edelliset kaksi Sukututkimus ja Geni -kurssia täyttyivät sen verran varhain ennen ilmoittautumisajan päättymistä, että tämä huippusuosittu kurssi on päätetty järjestää vielä kolmannen kerran ennen kesää, jotta mahdollisimman monet kiinnostuneet pääsisivät kurssille. Alunperin oli suunnitelmissa vain yksi kurssi.

Sukututkimus ja Geni-kurssi etäopetuksena 6.5.2023 (4h). Haluaisitko oppia hyödyntämään Geniä, sukututkimuksen yhteisjulkaisualustaa omissa tutkimuksissa? Maailmanlaajuisen verkossa toimivan sukupuun rakentajana suomalaiset ovat olleet todella ahkeria ja sieltä löytyy paljon tietoja.
Aloitamme kurssin ihan alkeista sukututkimusesimerkin avulla ja saat vinkkejä millä tavalla tallennat oman suvun tietoja Geniin. Samoin saat vinkkejä miten pystyt varmistamaan sukutietoja alkuperäisistä lähteistä ja onko sukusi jäseniä jo kirjattuna verkkoon.

Kurssilla käymme läpi myös mitä velvoitteita minulla on tietosuojalain pohjalta ja miten voin tehdä hyvät lähdemerkinnät tutkimuksiini. Koulutuksessa esittelemme myös Genin yhteistyö-projekteja, miksi niihin kannattaa liittyä ja miten voi käyttää hakutoimintoja tehokkaasti.
Geniä voi käyttää hyvin myös maksuttomasti Basic-jäsenenä ja kurssilla saat siihen vinkkejä. Kurssilaiset saavat käyttöönsä myös Suomen Sukuhistoriallisen Yhdistyksen jäsentunnukset, joiden avulla tietojen tarkistaminen alkuperäistä lähteistä onnistuu helpommin.
Ilmoittautuminen:

https://snellmanedu.fi/tuote/sukututkimus-ja-geni-3/

Зарегистрируйтесь или войдите в систему чтобы участвовать в этом обсуждении