NIEUW: Alle Pro gebruikers kunnen vanaf nu alle samenvoegingen zonder hulp zelf doen !

Started by Fred Bergman (dutch curator) on Thursday, June 23, 2011

Participants:

Related Projects:

Showing all 1 post
Today at 3:20 PM

Het doel van GENi is het bouwen van één stamboom die de hele wereld omvat.
De staff van GENi gelooft dat het samenwerken van miljoenen gebruikers de beste manier is om een nauwkeurige en volledige wereldstamboom te creëren.
Dit kan alleen als zoveel mogelijk profielen openbaar gemaakt worden en zoveel mogelijk gebruikers de profielen makkelijk kunnen bewerken en samenvoegen.

Natuurlijk, het werken met andere gebruikers levert het risico op, dat ook slechte informatie wordt verkregen samen met goede informatie.
Dit is waarom de software-ontwikkelaars van GENi hard hebben gewerkt om de gebruikers manieren te geven makkelijker te werken en achteraf onjuiste en/of ongewenste wijzigingen in de profielen ongedaan te kunnen maken.

Bijna een jaar geleden voegde GENi de herzieningen toe aan tabs van de profielen, waarmee de gebruikers de historie van alle veranderingen in de profielen kunnen bekijken.
In de afgelopen jaren heeft GENi deze functie steeds verbeterd. Nu kan de gebruiker zien hoe een profiel is veranderd in de tijd en kan de gebruiker wijzigingen ongedaan maken om slechte profielgegevens te corrigeren.
GENi heeft het ook gemakkelijker gemaakt om te zien welke profiel-data worden ondersteund door bronnen, waaronder het in-line bekijken van bronnen.

Het GENi lange termijn doel is om alle Geni gebruikers hun kennis bij te laten dragen aan één gezamenlijk openbaar profiel per persoon (uitdrukkelijk wordt gesteld dat er geen plannen zijn om wijzigingen aan te brengen in de privacy van de naaste familieleden).
Als een eerste stap om dit doel te bereiken geeft GENi nu de gelegenheid aan alle Pro gebruikers om openbare profielen te bewerken en/of samen te voegen zonder toestemming van de managers te hoeven hebben !

Wanneer men het Pro-icoon naast de Profiel bewerkings link op een profiel ziet staan, betekent dat, dat men kan upgraden naar een Pro-account om dat profiel te bewerken. Men kan het profiel zelfs bewerken tijdens een 14-daagse gratis proefversie van Geni Pro.

Showing all 1 post

Create a free account or login to participate in this discussion