Indien u wilt blijven meewerken en toevoegen meldt u dan even als deelnamer aan het die projecten!

Started by Diederik Mooij on Tuesday, February 25, 2014
Showing all 6 posts
2/25/2014 at 5:41 AM

=Alfabetische lijst nu verdeeld over vijf groepen=

Vanwege het maximum aantal profielen wat toe te voegen is aan een project, circa 1125, hebben we de alfabetische lijst van 4973 personen verdeeld over vijf sub-projecten, die ongeveer even veel profielen kunnen bevatten, waar binnen alles ruim moet passen. Indien u wilt blijven meewerken en toevoegen meldt u dan even als deelnemer aan het die sub-projecten!

* Groep 1: [http://www.geni.com/projects/Begraafplaats-Groenesteeg-te-Leiden/16333 '''A-D''']
* Groep 2: [http://www.geni.com/projects/Begraafplaats-Groenesteeg-te-Leiden-E-... '''E-H''']
* Groep 3: [http://www.geni.com/projects/Begraafplaats-Groenesteeg-te-Leiden-I-... '''I-M''']
* Groep 4: [http://www.geni.com/projects/Begraafplaats-Groenesteeg-te-Leiden-N-... '''N-S''']
* Groep 5: [http://www.geni.com/projects/Begraafplaats-Groenesteeg-te-Leiden-T-... '''T-Z''']

2/25/2014 at 8:13 AM

Sorry voor de taalfouten! :-D

2/25/2014 at 3:17 PM

Ik had voor de volledigheid aanvankelijk ook een project A-D aangemaakt, omdat de titel van het originele project niet aan te passen was. In dit project staat een link naar het originele waar dus de A-D profielen worden geplaatst. Dit moet dus een lege pagina blijven die alleen als verwijzing dient, zonder profielen en links. Dus bespaar je de moeite!

Verder even vooraf twee definities. 1. Link = de verwijzing in de tekst van het project naar een profiel, 2. Profiel = het profiel zoals we dat rechts met plaatje zien bij het project.

Ik heb wat gedachtes over of we nu alle profielen die er al staan moeten gaan verplaatsen naar de juiste groep / project en of we nieuwe profielen nu aan beide moeten gaan toevoegen.

Ik denk dat we de profielen (dus niet de links wat botste met de maximum tekst) nog steeds aan het originele project moeten blijven toevoegen, maar dat de links die dus op alfabet staan verplicht verdeeld moeten worden over de verschillende groepen. De A-D profielen zoals gezegd dus niet, want ze blijven in het originele project.

Ik zet vaak als ik een graf compleet heb, de profielen rechts bij elkaar. Dat wil ik blijven doen in het originele project. en niet dus in de nieuwe groepen, omdat het simpelweg niet kan als je je aan het alfabet moet houden. De nieuwe groepen / projecten moesten alleen maar door dat maximum verplicht gemaak worden en daarvoor moeten we ze dus ook alleen gebruiken, dus voor een alfabetische lijst met links!

Dus bespaar je de moeite om de profielen ook als profiel rechts toe te voegen aan de subprojecten. tenzij je dit niet laten kunt,, maar blijf ze i.i.g. wel a.u.b. toevoegen aan het originele project.

Ik zal dit als tekst ook in het project schrijven.

Groetjes
Diederik

2/26/2014 at 3:36 PM

Diederik, ik kan de project-titels voor je aanpassen ("curator-privilege" :-) ). Dus, zeg maar of en hoe ik het mag hernoemen.

2/26/2014 at 3:39 PM

Zoals ik via mail al zei, schitterend (mega-project). Zelf pluis ik graag de namen uit die op zicht afstammen van inwijkelingen uit het zuiden, met name Hugenoten.

2/27/2014 at 1:36 AM

@George J.Homs De titels zijn nu toch goed. Het oorspronkelijke project blijft het porject waar alle profielen worden toegevoegd, er zijn alleen een paar extra pagina's waar de links op alfabet gezet kunnen worden. De hoofdpagina functioneert ook als pagina voor A-D maar dat hoeft niet in de titel.
Er zitten wel mensen met franse namen bij Humbert de Superville, Franchimont, du Croix. Een groot deel van de franse namen van Leidenaars zijn afkomstig van Walloniers die arm waren en voor werk naar het noorden vluchten in de spaanse tijd.

Showing all 6 posts

Create a free account or login to participate in this discussion