Witaj Karolu.
Napisałeś :
" Jeśli pomoc jest potrzebna, to proszę pisać. Mogę scalić dane profile."
A więc proszę Cię osobiście, byś w imieniu Pani Wandzi Korzeniewskiej i moim scalił zarówno w drzewie Pułaskich podwójnych "Andrzejów Korzeniewskich i tak samo Marcinów jego syna, który występuje również podwójnie, oraz mojego osobistego oraz w moim drzewie również są podwójne profile, odnoszące się do jednej osoby.
Oprócz tego, zauważyłem, że nie mogę w profilach dodawać pełnych dat urodzeń jak i zgonów danej osoby. do grudnia 2014, było wszystko ok. Nie wiem co się ostatnio na geni dzieje.
Pozdrawiam Cię serdecznie prosząc o pomoc.
Leszek
@thomas dundon
Hello, I am researching Jozef Glazewski b circa 1823/25 Glasewo Chowey, Lomza, Poland md Rozalia Zablieska 1865 Szelkow Parish. He is my gr grandfather. I was wondering what area your line is from.
I see all your names as I research Glazewski.
Jozef is the son of Pawel Glazewski & Rozalia Bialobrezeski. I was wondering if you have run across Pawel or his wife in your research. I have a tree on ancestry.com here is the link http://trees.ancestry.com/tree/87546980/family
Have any of you done dna testing? I have gedmatch.com kit A615405
please let me follow you and let me know the area your Glazewski's are in, as I can't find a location on here?
Sandy Glazewski (Glaski)
Thank y ou
my email is sandykp@aol.com
thank you, I don't know if this will notify me if you reply, so maybe send me a note you replied
Sandy