Is your surname Høybakk?

Research the Høybakk family

Share your family tree and photos with the people you know and love

  • Build your family tree online
  • Share photos and videos
  • Smart Matching™ technology
  • Free!

Leif Bjarne Høybakk

Also Known As: "Leffien"
Current Location:: Stavanger, Stavanger, Rogaland, Norway
Birthdate:
Birthplace: Harstad, Harstad, Troms, Norway
Immediate Family:

Son of Johan Ludvik Vilhelm Høybakk and Private
Father of Private; Private and Private
Brother of Terje "Terry" Rikart Høybakk; Dag Johan Høybakk; Bodil Johanne Høybakk and Private User

Occupation: IT sjef
Last Updated:
view all 15

Immediate Family

About Leif Bjarne Høybakk

Født i Harstad, oppvokst på gården Elvik på Bjørnrå i Godfjord, gikk på barneskole i Godfjord fra 1-7 klasse, og så ungdomskole på Sortland i 8-9 klasse. Deretter ett år på Handelskole på Sortland, så ett år på servitørlinje ved Oscarsborg Videregående skole i Narvik. Jobbet som servitør på Malmen i Narvik ett år etter det.

Begynte så som servitørlærlig på SAS Royal Hotel i Tromsø som tredje bror i rekken den 16 februar 1981. Etter læretiden jobbet jeg en kort tid som servitør på SAS Royal Hotel i Tromsø før jeg begynte på hotellhøyskole i Stavanger i januar 1984. Jobbet på Dickens Pub mens jeg gikk på skolen og deretter som servitør på Jans Mat og Vinhus i Stavanger.

Etter skolen begynte jeg som hovmester på Hafrsfjord Hotel i Stavanger, men flyttet så til Ålesund og ble hovmester på Parken Hotel i Ålesund.

Tilbake til Stavanger i 1 april 1987 og var med å åpnet SAS Royal Hotel der, begynte som Hovmenster, deretter Innkjøpssjef og senene innkjøp og IT sjef. I 1996 ble jeg så IT sjef for de tre Radisson SAS Hotellene i Stavanger. Radisson SAS ble til Radisson Blu hotellene i 2009. Nå i 2014 har jeg jobbet der i 27 år.