Start My Family Tree Welcome to Geni, home of the world's largest family tree.
Join Geni to explore your genealogy and family history in the World's Largest Family Tree.

Inlandsche partner? Familie gezocht!

Project Tags

Bij het zoeken naar Nederlandsch-Indische voorouders stuit men regelmatig op -vrouwelijke- partners waarover verder niet meer bekend is dan een voornaam met bijvoorbeeld de vermelding 'Inlandsche vrouw' of iets specifieker:

  • Medanese vrouw
  • Chinese vrouw
  • Javaansche vrouw
  • Madurese vrouw
  • etcetera...

Ook de vermelding RADEN wordt regelmatig als voornaam ingevoerd, maar die hoort in het vakje 'titel' thuis:

Naarmate het aantal geni-gebruikers groeit en internationale samenwerkingen meer vorm en inhoud krijgen, is het niet ondenkbaar dat bijvoorbeeld huidige Indonesische nazaten kunnen helpen met meer informatie of bronnen-onderzoek. Daarom hier een 'station' waar u deze profielen kunt plaatsen in de hoop dat er gaandeweg anderen zijn die de 'handschoen' oppakken en er mee aan de slag kunnen. Bovendien is het waarschijnlijk dat ook de voortgang van het DNA-onderzoek en de toegankelijkheid van dergelijke informatie voor veel meer mensen dan alleen researchers, kansen vergroten meer licht te laten schijnen op deze voormoeders.

(deze intro is een begin, ik zal de redactie gaandeweg verbeteren en anderen vragen deze te vertalen in correct Engels en Indonesisch, zodat ik er ook in andere geni-portalen de aandacht op kan vestigen...)