Start My Family Tree Welcome to Geni, home of the world's largest family tree.
Join Geni to explore your genealogy and family history in the World's Largest Family Tree.
view all

Profiles

  • Gösta Serlachius (1876 - 1942)
    Gösta Gösta Michael Serlachius (26. huhtikuuta 1876 Pietarsaari – 18. lokakuuta 1942 Mänttä[1]) oli suomalainen tehtailija ja vuorineuvos. Hän toimi sukunsa metsäteollisuusyrityksen G. A. Serlachius O...
  • Ralph Erik Serlachius (1901 - 1980)
    Ralph on Keuruun syntyneiden ja kastettujen luetteloon mukaan Rolf Erik. Ralph Erik (Rolf Erik) täällä Keuruun syntyneissä: Keuruu syntyneet 1900-1910 (MKO568-577) Sivu 54-55 1901 Tammikuu ; SSHY / V...
  • Aleksandra Enbom (1872 - 1950)
  • Hermanni Piili (1899 - 1959)
  • Elli Pöysti (1926 - d.)

Mänttä on entinen kaupunki ja nykyään osa Mänttä-Vilppulan kaupunkia.

Mänttä erotettiin Vilppulan itäosista omaksi kirkkoherrakunnaksi 1.5.1921 ja kunnaksi 1.1.1922 (1920). Mänttä kuului perustamisvaiheessaan osana Vilppulaa Hämeen lääniin. Ennen Vilppulan perustamista se kuului Keuruun pitäjään paitsi Ajostaipaleen kylän osalta Ruoveteen.

Kun lisäät Mäntässä, Vilppulassa ja Mänttä-Vilppulassa eläneiden henkilöiden profiileihin paikkatietoja, ole huolellinen, että Geniin tulee tallettua oikea paikkatieto. Mänttä-Vilppulaa ei pidä käyttää paikkatietona ennen kaupungin perustamista (v. 2009).

Sijainti

Mänttä sijaitsee Pohjois-Hämeessä, Pirkanmaan maakunnassa.

Naapuriseurakunnat

Keuruu, Kuorevesi, Vilppula

Projektin toimintaperiaatteista

Kaikki Mäntässä asuneiden henkilöiden historiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita liittymään projektin yhteistyöntekijöiksi. Voit lisätä projektiin Mäntässä syntyneitä, eläneitä, kuolleita tai sinne haudattuja edesmenneitä henkilöitä sekä valokuvia ja dokumentteja. Jäsenenä saat myös tietoa muutoksista projektin keskusteluissa, profiileissa, valokuvissa ja dokumenteissa. Voit kutsua ja hyväksyä uusia yhteistyökumppaneita projektiin. Liittymispyynnöt tulevat kaikille projektin jäsenille, ja kuka tahansa heistä voi hyväksyä pyynnön.

Projektiin liittyminen: Valitse Geniin kirjautuneena tällä sivulla Toiminnot > Liity projektiin.

Profiilien lisääminen projektiin: Valitse profiilisivulla Toiminnot > Lisää projektiin.

Yhteistyökumppaneiden kutsuminen projektiin: Valitse profiilisivulla Toiminnot > Lisää yhteistyökumppaneita.

Projektisivun lähteet