Start My Family Tree Welcome to Geni, home of the world's largest family tree.
Join Geni to explore your genealogy and family history in the World's Largest Family Tree.

Pikaohje: Sukupuun rakentaminen

« Back to Projects Dashboard

Suomi ja Karjala - Genin käyttöohjeita -pääsivulle - klikkaa tästä!Ennenkuin lisäät profiileita, huomioi, että tallettaessasi elossa olevien henkilöiden tietoja Geniin sinulla on oltava heiltä jokaiselta lupa heidän tietojensa käyttöön.

Genin perusperiaate on, että henkilöstä on vain yksi profiili Genissä, kts. ohje Profiilien etsiminen Genistä.

Etsi sukunimellä keskusteluja, tietoja ja profiileja Genistä.

Lisää itsellesi aluksi esivanhempiesi profiileita 3-5 sukupolvea (ei enempää), ohjeen mukaisesti (Profiilin tietojen lisääminen) syntymäajat ja paikat merkiten. Huomioi, että Genin oletusasetuksella v. 1888 (130 vuotta sitten) ja sitä myöhemmin syntyneiden profiilit ovat asetuksella yksityinen, vaihda vanhimpien edesmenneiden profiilit julkisiksi, profiilisivullaan Toiminnot > Tee tästä profiilista julkinen.

Oma esipolviraporttisi löytyy myös omalta profiilisivultasi Toiminnot valikosta.

Jos olet vielä irti isosta Geni puusta (jotain toista profiilia katsoessasi sukulaisuusnäyttö ilmoittaa Emme ole löytäneet yhteyttä... ), et voi nähdä sukuyhteyttäsi muihin isossa Geni puussa oleviin profiileihin, esim DNA-matchisi Genissä. Isoon puuhun liittäminen tapahtuu ensimmäisellä kerralla yhteistyössä toisen jo Isossa puussa olevan Geni käyttäjän kanssa. Ellei kukaan ole vielä ottanut Sinuun yhteyttä puuhun liittämiseen liittyen, esim. lähettänyt pyyntöä yhteistyökumppanikseen (...hyväksyisitkö yhteistyöpyyntöni, jotta voimme rakentaa sukupuuta yhdessä...), voit viedä asiaa eteen päin näin:

Ilmoita rekisteröitymisestäsi ja halustasi liittyä isoon maailmanlaajuiseen Geni-puuhun ja alueprojekteihin, joilla esivanhempiasi on asunut, kts yhteystietoja ohjeesta Mistä apua ?

media.geni.com/p13/cc/7f/e5/01/53444847b382674d/sukupuun_rakentaminen_6_large.jpg?hash=9c329b409175f10eaec97dd0d44af6966ab745e7fabf4067e0c5cf19849e4792.1701417599