Start My Family Tree Welcome to Geni, home of the world's largest family tree.
Join Geni to explore your genealogy and family history in the World's Largest Family Tree.

Projekti aloitettu 5.3.2023.

-Kehitteillä

Tähän projektiin voi etsiä ja lisätä Pori Jazziin liityvien henkilöiden profiileja, niin esiintyjien kuin organisaatiossa työskennelleiden.

  • Kirjaudu Geniin ellet jo ole mukana.
  • Valitse Toiminnot > Liity projektiin.
  • Kun liittymispyyntösi on hyväksytty, voit liittää profiileja tähän projektiin.

-Pori Jazz on vuosittain heinäkuussa Porissa, Satakunnassa järjestettävä jazzfestivaali. Festivaalin järjestää Pori Jazz 66 ry, joka on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon yhdistys.
-Pori Jazz on eräs Euroopan suurimmista jazzmusiikkifestivaaleista
-Festivaalilla on vuosien mittaan esiintynyt jazzin suurten nimien ohella bluesin, hip hopin, popin, reggaen, rockin, soulin ja swingin supertähtiä. Festivaalin säännöllisimpiä esiintyjiä ovat olleet rumpali Reiska Laine[2] ja trumpetisti Ted Curson
-Pori Jazz kuuluu Finland Festivals -tapahtumiin. Pori Jazzin taiteellisena johtajana vuoteen 2009 toimi Jyrki Kangas. Hän oli myös festivaalin taustayhdistyksen Pori Jazz 66:n toiminnanjohtaja vuodesta 1971–1976, 1979–1999, hallituksen jäsen ja sen puheenjohtaja vuosina 1970, 1990–1993. Konsertteja järjestetään Kirjurinluodossa, jossa sijaitsevat maksullisten konserttien pääpaikkana käytettävä Kirjurinluoto Arena sekä pääsymaksuton Jazzpuisto. Lisäksi pienimuotoisempia konsertteja järjestetään eri kohteissa kaupungin keskusta-alueella, mm. Café Jazzissa. Yli puolet festivaalin ohjelmistosta on yleisölle maksutonta.
Wikipedia Pori Jazz

Pori Jazziin liittyvää Wikipedia

Ted Curson
Jyrki Kangas
Reiska Laine