Start My Family Tree Welcome to Geni, home of the world's largest family tree.
Join Geni to explore your genealogy and family history in the World's Largest Family Tree.

Topelt liitunud kasutajad / Twice joined users

Siia kogume need kasutajad kes on erinevatel aegadel Geniga topelt või rohkem kordi liitunud. Seega peaks siin projektis olema iga liitunud kasutaja kui mitte rohkem siis vähemalt kahekordselt.

Et saada lahti topeltliitunud profiilidest peab kasutaja omama / taastama ligipääsu mõlemale kontole. Seejärel on võimalik õigused andes ja mestides topeltprofiilidest lahti saada.

Kui parool on ununenud ja seda meiliaadressi enam meeldetuletusteks kasutada ei saa (https://www.geni.com/login/send_password ) ning seda esimest Genisse kutsumise linki mis kunagi postkasti saadeti (see on nn eluaegne tagavarasissepääs, sellega tasub väga ettevaatlik olla ka tulevikus) ka kusagil säilitatud pole, ei jää muud üle kui isiku enda poolt saata Geni klienditeenindusele (CS) ingliskeelne palvekiri oma ligipääsuõiguste taastamiseks. See tuleks saata korraga 2-le aadressile: help@geni.com ja support@geni.com Selles kirjas tuleb muu jutu sees ära tuua oma isikukirje link Genis. Oma endine kasutajatunnus - seesama meiliaadress mida kasutati ja mis enam ei tööta ja uus toimiv meiliaadress (just selle pealt soovitan ka selle palvekirja saata!) millele Geni CS saab uue kutselingi saata. Kui kutselink saadetakse (2-5 päeva võib aega minna) tasub sisselogides esmalt a) seada Geni eestikeelseks: https://www.geni.com/tr8n/language/switch?language_action=switch_language&locale=et b) seada Geni kontole püsiparool https://www.geni.com/account_settings/email_password c) seada Geni kontole õige (mitte Iisrael või LAV) ajavöönd: http://www.geni.com/account_settings/localization/ d) vaadata üle oma Geni konto (privaatsus + nimekujud) seaded: http://www.geni.com/account_settings/profile_privacy/ ja http://www.geni.com/account_settings/permissions/ ja http://www.geni.com/account_settings/managed_profiles/ ja http://www.geni.com/account_settings/family/ ning http://www.geni.com/account_settings/name_preferences/