
Immediate Family
-
Privatespouse
-
Privatechild
-
Privatechild
-
Privatechild
-
Privatechild
-
Privatechild
-
Privatechild
-
Privatechild
-
Privatechild
-
Privatechild
-
Private Userparent
About Raziel Yohai Seckbach
My main interest is in researching Jewish families, using the vast Jewish literature, collecting all bits of information and learning about our close and far family history. I’ve been focusing on generations living in meaningful Jewish historical times. I have a major project running called "Memorial to European Rabbis that Perished in the Holocaust" in which I try to collect all I can find about the rabbis killed in the Holocaust and about the spiritual world. I would be thankful and will deeply appreciate all the collaborators who will add data and photos to this important memorial project.
The research up to now enabled me to help find long lost cousins, to help people get to know their family roots and family relatives, to check out the accuracy of rumors regarding family dynasties and to get to know much about unknown historical events and historical fingers. I find family research very helpful in developing knowledge and very educational, and a great tool to help others reveal their past.
את תורות הנספים בשואה, אני מעלה לאתר
toratcha.com
.
About רזיאל Seckbach (עברית)
תחום העניין שלי בחקר המשפחה שלי, ובחקר כלל המשפחה היהודית לדורותיה, תוך התבססות על מחקר כתבים יהודיים ספרים, מאמרים, מאגרי מידע, כתבי מצבות לאורך ועוד הפזורים על פני עולמם של דורות רבים, עזר לי לפתח, בע"ה, יכולת לעזור לאחרים לחקור את עברם ולמצוא את קרוביהם הרחוקים. עד היום הניב המחקר איחוד משפחות שאיבדו את הקשר בשנות הזעם, חשיפת כהונת משפחה, מציאת תמונות נעלמות של קרובים שנספו בשואה, חשיפת שורשים משפחתיים של מי שלא ידעו דבר על עברם ועוד. החקירות המתמשכות מפתחות הן את הידע והן את יכולת המחקר, הם מפגישות את החוקר עם אירועים היסטוריים משמעותיים בחיי הפרט, המשפחה והעם, ומציגות לפניו דמויות מופת שהיו נעלמות ממנו עד כה. המחקר שלי מתמקד בחקירת שושלות משפחות רבניות ובאיסוף מידע על נספים בשואה. המחקר הניב פרויקט להנצחת רבנים שנספו בשואה ולניסיון לאגור ולשמר את תורתם, אותיות שפרחו באוויר עם שריפת הגווילים. אני מודה מראש לכל מי שיכול לתרום לפתוח פרויקט חשוב זה, לחשיפת שמות ותמונות של נספים בשואה ולהנגשת העולם הרוחני-תרבותי שלהם לכולם.
כעקרון, אני מנסה להעלות את מירב ממצאי המחקר שלי לאתר, כך שאם מתקשרים אלי לברר פרטים על פרופילים שאני מנהל לא מן הנמנע שאין לי מה להוסיף על מה שמופיע באתר. רזיאל