Start My Family Tree Welcome to Geni, home of the world's largest family tree.
Join Geni to explore your genealogy and family history in the World's Largest Family Tree.
view all

Profiles

 • Sulo Armas Tahvonpoika Karhu (1913 - 1944)
  Syntymä, Muolaan seurakunnan arkisto, syntyneiden ja kastettujen luettelo v.1913 s.1259 Kaatui jatkosodassa
 • Väinö Ilmari Laitinen (1925 - 1944)
  Viime sodissa 1939- 1945 menehtyneet tiedosto: Ammatti: Ratavartijanpoika. Sotamies. Väinö Ilmari Laitinen. Syntymäaika: 21.06.1925. Syntymäkunta: Suojärvi. ,Asuinkunta: Suistamo. Kotikunta: Suistamo. ...
 • Lt. Gen. Harald Öhquist (1891 - 1971)
  Harald Öhquist oli suomalainen kenraaliluutnantti ja jääkäri. Hän valmistui ylioppilaaksi 1908 ja aloitti opinnot Helsingin yliopistossa Nylands Nationin jäsenenä. Öhquist suoritti oikeustutkinnon He...
 • Martti Lehtiniemi (1925 - 1994)
  Sotapolku.fi Hautakiven kuva löytyy BillionGraves.com -sivustolta. Hautakiven kuva löytyy myös Suomen kirkkoja ja hautausmaita -sivustolta facebookista Posion srk, Kirkonkylän Lepolan hautausmaa.
 • Kalevi Mursu (1921 - 1989)
  Sotapolku.fi Hautakiven kuva löytyy BillionGraves.com -sivusolta.

Projektin tarkoituksena on koota yhteen jatkosodan taisteluihin ja muihin suoriin sotatoimiin osallistuneiden, sankarivainajien ja siviiliuhrien profiilit Genissä. Jotta projektimme onnistuisi omalta osaltaan edistämään myös profiilien laadun kehittämistä Genissä, suosittelemme seuraavaa käytäntöä:

1. Kun liität henkilön profiilin tähän projektiin, tarkista, että profiilista ilmenee muillekin Genin käyttäjille, miten henkilö liittyy jatkosotaan. Täydennä tiedot tarvittaessa.

2. Jos henkilö löytyy Kansallisarkiston Suomen sodissa 1939-1945 menehtyneet -tietokannasta tai hänelle löytyy kantakortti Kansallisarkistoston Digitaaliarkiston kokoelmasta Kantakortit I -sarjan arkistoyksiköt, lisää hänen Geni-profiiliinsa myös linkit niihin. Halutessasi voit lisätä linkit myös henkilön profiileihin Sotapolku- ja Sotasampo-palveluissa.

3. Sankarivainajan kyseessä ollessa harkitse, että tarvittaessa liität profiilin projekteihin Sodassa kaatuneet, Sodan aiheuttamiin vammoihin kuolleet ja/tai Sotavankeudessa kuolleet.Muiden kuin 1939-1945 sodissa menehtyneiden kantakortteja saa toistaiseksi vain tilaamalla. Ohjeet kantakortin tilaamiseen löydät täältä: Näin tilaat kantakortin.

Jos sotilaskantakortin löytymisen jälkeen riittää vielä kiinnostusta, lisää tietoa henkilön sotilaspalveluksen vaiheista löydät Digitaaliarkiston Sotapäiväkirjat -kokoelmasta. Sitä varten tarvitset tiedon milloin ja missä yksikössä henkilö palveli. Tiedot löytyvät joko henkilön kantakortista tai sotilaspassista.

Myös muista lähteistä löytyneet tiedot sekä perimätietona kulkeneet tarinat ovat hyvää sisältöä henkilön profiiliin.

Jatkosota Wikipediassa: https://fi.wikipedia.org/wiki/Jatkosota

Projektin yhteistyökumppanit ovat tervetulleita täydentämään projektikuvausta.