Start My Family Tree Welcome to Geni, home of the world's largest family tree.
Join Geni to explore your genealogy and family history in the World's Largest Family Tree.

Slag om de GREBBEBERG ‧ mei 1940 ‧ slachtoffers

« Back to Projects Dashboard

Project Tags

view all

Profiles

Slag om de Grebbeberg ‧ mei 1940 ‧ slachtoffers

〓 Dit jaar mei 2015 is het 75 jaar geleden dat dit gevecht plaatsvond. Wie helpt mee voor die datum onderstaande profielen allemaal in de geni-wereld-stamboom te krijgen? Een mooi monument voor onze nationale oorlogsslachtoffers van die dagen.
〓 Interessante documentatie over alle gevechtshandelingen vindt u via een klik op bovenstaande titel op de officiele website met ook bij veel profielen informatie over hun 'belevenissen', jammer genoeg met fatale afloop.
〓 Voorzover gevonden in WIEWASWIE hier ook enige informatie over de voorouders. Wanneer een profiel in Geni voorkomt kan die informatie in de stamboom verdwijnen. Hier is die slechts om het zoeken makkelijker te maken, omdat zo ook veel namen van vrouwelijke voorzaten zichtbaar worden.
〓 'Mijn' (=jMVu) wens/ambitie zou het zijn ook de slachtoffers aan gene zijde hier e/o in 'zuster'-project te documenteren en in de wereldstamboom een plek te geven die ze vast verdienen naar de maatstaven van die tijd en die van hun ouders e/o kinderen...

Nederlandse slachtoffers : 425x

◌◌◌ met ◌ zijn nog niet verbonden aan de big-tree.

▬A▬▬▬▬▬

▬B▬▬▬▬▬

▬C▬▬▬▬▬

▬D▬▬▬▬▬

▬E▬▬▬▬▬

▬F▬▬▬▬▬

▬G▬▬▬▬▬

▬H▬▬▬▬▬

▬I▬▬▬▬▬

▬J▬▬▬▬▬

▬K▬▬▬▬▬

▬L▬▬▬▬▬

▬M▬▬▬▬▬

▬N▬▬▬▬▬

▬O▬▬▬▬▬

▬P▬▬▬▬▬

▬R▬▬▬▬▬

▬S▬▬▬▬▬

▬T▬▬▬▬▬

▬U▬▬▬▬▬

▬V▬▬▬▬▬

▬W▬▬▬▬▬

▬Z▬▬▬▬▬

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬