• Join - It's Free

מיזוגים כפויים

Started by Yaacov Glezer on Monday, April 11, 2011
Showing all 4 posts

האם יש קוד אתי לאוצרים (באופן כללי - לא רק שמואל, יגאל ואופיר)?
יותר מפעם אחת בוצעו מיזוגים על פרופילים שאני מנהל, לפני שהספקתי לוודא שאכן שני הפרופילים תואמים.
אילו בדיקות אוצר צריך לבצע לפני ביצוע מיזוג?
באחד המקרים, בקשתי במפורש מאחד האוצרים לא לבצע מיזוגים בפרופילים שאני רשום כמנהל שלהם, ולמרות בקשתי בוצע מיזוג כזה אתמול!!! ע"י אותו אוצר.
במקרה הנדון מדובר על פרופיל שאינו תחת המטריה של המשפחה הישירה שלי, שיש לגבי אחיו מידע סותר במקורות בהן אני משתמש ולכן לא רציתי לבצע מיזוג עד שאצליח לאמת או לסתור את המידע הבעייתי. כעת אני עומד בפני שוקת שבורה - יש פרופיל שמוזג ואוטומטית יש לו כפילות באחים שאני מתקשה ליישב חזרה.

תוספת קטנה - יש לו כעת שתי מערכות של הורים שכל אחד מהמנהלים (ואני לא מכיר את המנהל השני) יכול בקלות לנתק ולגרום לחוסר עקביות באילן.
אני מניח שגם המנהל השני לא ירצה שאני אנתק לו את הרציפות באילן.

יש התיחסויות?

יעקב,
כבר דיברתי איתך בעבר על כך.

לא ברור לי למה אתה מתכוון ב"קוד אתי". אוצר לא יבצע בדרך כלל מיזוג שמוטל בספק. ולו רק כדי למנוע צורך לתקן אותו בשלב מאוחר יותר.

מה שכן, במידה וברור שזוג הפרופילים הם אכן אותו אדם, ורק שיש חילוקי דעות לגבי אבותיו, אני אישית לא רואה סיבה *לא* למזג אותם, בתנאי, כמובן שמציינים במפורש את המחלוקת ואת המקורות החולקים בתוך הפרופיל עצמו. יש לא מעט פרופילים כאלו, *שלעולם* לא נצליח ליישב את המחלוקת, ולכן שתי השיטות ראויות ונשארות בעץ. אם לא כן, לא היה סיכוי לייצור עץ אחיד.

כמו-כן אמרתי לך שיש כלים אוטומטיים שמסייעים בהשלמת מיזוגים, אך הם מצריכים התאמה מלאה! (ולא אמורים למזג כאשר השמות רק בעברית) אם אתה חושב שנעשה מיזוג לא נכון, אנא תן לי דוגמא מעשית ואני אברר זאת.

אנחנו לא כופים את עצמנו על אף אחד, אבל מצד שני, גם לא יכולים להתחשב בכל אחד שאומר "את זה לא" אם אין סיבה *מאד* מובהקת לא למזג. הצוות מבצע למעלה מ-5,000 מיזוגים *כל יום*, תאר לך מה היה קורה אילו הכל היה צריך להעשות בהסכמה...

Showing all 4 posts

Create a free account or login to participate in this discussion