Start My Family Tree Welcome to Geni, home of the world's largest family tree.
Join Geni to explore your genealogy and family history in the World's Largest Family Tree.

Nederlandse & Vlaamse schilders

« Back to Projects Dashboard

view all

Profiles

  • Frans Pincé (1912 - 1984)
  • Adriaan Lubbers (1892 - 1954)
    Adriaan Lubbers was born in the Netherlands in 1892, the son of a well-to-do estate agent. As a young man he studied mechanical engineering, which brought him to South America in 1911. By 1914 he reali...
  • Henri TITSELAAR (1917 - 2013)
    De KUNSTENAAR . De beelden verbleken in de tijd verbrijzelen mijn verlangen en kleuren ebben weg met de golven nu ITHAKA in zicht gaat komen. . Ver van de stoffige wereld geniet ik eenz...

UNDER CONSTRUCTION

Nederlandse & Vlaamse schilders

Dit overzicht biedt iedereen de gelegenheid 'kunst'-schilders in het Nederlandse taalgebied in geni op naam te vinden en hun profiel-pagina te raadplegen voor meer informatie en links naar internet-documentatie. Zie ook de 'voorlopers' van dit project:

De intentie van dit uitgeef-initiatief is een index op familienaam op alfabet. Plaatsen van geboorte en overlijden staan hier tijdelijk en horen in de profiel-pagina. Hier volstaan NAAM en levens-DATA met een koppeling naar de persoons-pagina.

En dacht u hier een goeie ZZP-er voor het 'winter'-schilderwerk van uw kozijnen te vinden, jammer, maar dan kunt u voortaan beter het zoekwoord 'schildersbedrijf' intoetsen.